Friday, February 17, 2012

Wetbag


ok sambung lagi citer sal CD...ritu tak berapa nak bis aku cerita...
sebab aku amik half day...bawa anak dara kecik ke klinik...check up tuk umur 4 bulan....

baiklah sambung citer balik...
ni antara koleksi WETBAG yang aku ada...
ada member yang tanya, wetbag tu apa...wetbag tu dalam bahasa melayu katanya beg basah...bleh tak aku jawab gitu...tapi dalam erti kata lain...beg yang dicipta khas tuk meletakkan CD yang bersih atau CD yang telah digunakan....senang untuk dibawa travel....

so far aku ada 4 helai jek WETBAG...aku beli satu jek...yang lelain dapat free bila beli CD secara pakej...

dan beg ni leh dikatakan waterproof gak...sebab ada captain kat opis aku ni siap suh aku order satu...katanya nak buh kamera ada hidung dia yang besar gedabak...sangat kretip gitu...hehehe...

ok, so far beg ni leh masukkan dalam 5-6 helai CD...seperti dalam gambar di bawah... 

owh...wetbag ni pun ada jenama sendiri...paling murah dijual satu RM10 sahaja...murah jek kan...

ok sekian...

9 comments

Friday, February 17, 2012 10:16:00 AM

murah dan simple

Friday, February 17, 2012 10:26:00 AM

WAH GIGIG BER CLOTH DIAPER..SY BELI 5 HELAI JE..SKRG SIMPAN SEBAB MALAS NAK BASUH.HUHU

Friday, February 17, 2012 10:34:00 AM

owhh wetbag tu leh taruh kamera gedabak tu gak ehh...ckup besar ke..kat mn beli..?? haahh mula dh la tuu..hehee

Friday, February 17, 2012 11:15:00 AM

emm 1st time dgr psl wetbeg ni ..

tp kalau kamera gabak nak simpan dlm tu ok ker>psl kamera tu kene letak tmpt yg sgt2 dry , kalau x leh kuor kulat2.. kang beriban plak nak pi services

Friday, February 17, 2012 11:57:00 AM

masih kagum sebab akak rajin nak basuh CD tu bagai huhuhu

Friday, February 17, 2012 11:59:00 AM

lawa la..
leh bg kt ank2 bujang wat isi khazanah diaorg..
asik dok hambik beg2 aku jek...

Friday, February 17, 2012 12:13:00 PM

pestime dgr natang ni.. hehe

Friday, February 17, 2012 3:22:00 PM

memacam ada skang kan..sedia duit jer..ha ni email n password kita...lizdoera@gmail.com password kita:saliza82...
tolong yer adjust mana yg tak betuii tuh...tq.

Monday, February 20, 2012 9:28:00 AM

sedang menjengah jugak cd..cam berminat plak nak gune for baby baru nanti..

Post a Comment