Wednesday, February 8, 2012

Wordless Wednesday-Lambakan Stokin Untuk Si Adik


Beli kat Giant jek...
sepasang RM2.99
aku tamak, aku belilah berpasang²...
untuk pakai basahan jek pung...tak perlu yang mahal²...


belasah jek kalerful punya...janji cantik dipandangan mata aku...hehehe...

ok babai...

notadijariku: anak punya pasal kan...

12 comments

Wednesday, February 08, 2012 3:47:00 PM

masyukkkkkkkkk

Wednesday, February 08, 2012 3:59:00 PM

comelnya.. tp, muat ke kaki tembam dak iris tu??

Wednesday, February 08, 2012 4:01:00 PM

byk nye..nak pi giant dan dan ni jugak...

beli kat fabulous mom aritu...3 pasang dah bape...

Wednesday, February 08, 2012 4:01:00 PM

cantik2...

Wednesday, February 08, 2012 4:18:00 PM

lieya pun ari tu beli kat giant jek kak....murah dpt berpasang2 gitu ekekeekekek...ygpenting mmg cun gitu! selagi boleh jimat, kite jimat kak!

Wednesday, February 08, 2012 4:30:00 PM

TAKAT basahan kan mot... comel2 corak dia...

Wednesday, February 08, 2012 4:40:00 PM

comel3!!! suka! :)

Wednesday, February 08, 2012 4:47:00 PM

ala nak jenjalan pun okey jek..comey aih..so kiut miut

Wednesday, February 08, 2012 8:28:00 PM

hahahaaa comel betulla. aie pakai oni punya je. tgk2 pun dah tak muat. huh, kadang2 skip tak pakaikan pun stokin, kasi slimut tebal2.

Wednesday, February 08, 2012 9:43:00 PM

banyaknye... tak pe murah punye pasal.

Thursday, February 09, 2012 10:05:00 AM

sama cam akak, sekrg bila anak2 dah besar, tgk baju baby girl geram sgt, tambah2 skrg ni sibuk ngan polkadot. bebaru ni akak terjumpa romper polkadot, akak beli je utk anak sedara akak, cute sgt

Thursday, February 09, 2012 10:54:00 AM

alisha nye pun giant je ... aku tgk kualiti sama je .....

Post a Comment