Monday, March 12, 2012

Bila Anak Terlalu Kreatif


ginilah jadinya...
dinding jugak yang menjadi mangsa...
sana sini ada jek hasil kekreatifan mereka...
tak larat nak bebel...
tak larat nak kata apa...
so nengok jelah view yang tak berapa nak cantik ni...

kat sini ada...

sini jugak...

kalu tak kejaan si kakak...kejaan si adik...gitulah...

disini pun jugak...bukan tak bagi buku dan pensel nak menulis...
tapi tulah, dinding jugak yang mereka cari...

dan disini...dimana mana sahajalah...

hurmm...bila kita nak cat rumah ni bang...

mood: lemau, runsing...

14 comments

Monday, March 12, 2012 9:52:00 AM

hehe..kreatip..

kak, jgn runsing sgt.. insyaAllah iris xpape..

Monday, March 12, 2012 9:54:00 AM

lawas sket nak conteng..kalu kat buku tak ckp ruang...heheheh

Monday, March 12, 2012 10:00:00 AM

Jenuh nak cat rumah tu... Banyak yg kena conteng.

Monday, March 12, 2012 10:16:00 AM

Sallam,

Beli aja white board sebesar dinding tu, biar dia orang tulis kat situ.

Tapi anak2 memang cam tu, betul itulah yang dikatakan kreatif..Sabo ajalah..besar esok berentilah...

Monday, March 12, 2012 10:17:00 AM

hehehehe
banyak plak tue tempat kena conteng

Monday, March 12, 2012 11:13:00 AM

hahahah aku dah lama dah mia tak berkarya

Monday, March 12, 2012 11:18:00 AM

aduhh...weekend ni buat aktiviti mengecat rumah pun bagus jugak..hehee

Monday, March 12, 2012 11:34:00 AM

alang2 kena kurung dlm rumah tu elok jugak ngecat ...hehehe

seb baik fahim tak reti lagi ... lagi pun die tak dak geng ... tgu adek besar nanti ....mau mama jd tarzan hari2 ...

Monday, March 12, 2012 12:24:00 PM

kalau nak cat kena kaler gelaplah ek?hehe.budak2 proses membesar cenggitulah gamaknya

Monday, March 12, 2012 12:29:00 PM

buku tu kecik, luahkan kekreatifan tu kat dinding lagi syiok, luas sikit pandangan.. haha

leh buat graffiti nieh..

Monday, March 12, 2012 1:32:00 PM

uma aku pun dah kene kaler jugak..
si adik la punye keje
tehendap2 nak menconteng dinding..
senyum senyum tangan sorok belakang tak pun sorok dlm suar
rapat rapat ke dinding pelan pelan

zup zap zup zap zup zap mengkaler dinding.. huhu

Monday, March 12, 2012 2:15:00 PM

hehehehe... kreatif betul anak awak...

Monday, March 12, 2012 3:27:00 PM

sebbaik qimie dah stop lepas kena marah.. dia conteng kat buku je dgn lantai kehkeh.. lantai leh mop je

Tuesday, March 13, 2012 1:29:00 AM

ikut bakat seni lukis sape la ni ek...hehehe...

nak jemput u join exchange w/site ni...bantu membantu sesama bloggers >>>http://rakanblog.com

tutorial n 8 SEBAB kena join rakanblog.com leh tgk kat blog MD..tqvm
http://mayadiana82.blogspot.com/2012/03/rakan-blog-malaysia-tutorial.html

Post a Comment