Thursday, March 22, 2012

Birthday Di Taska


masih cerita sal besday irfan...
hari selasa lepas kan masa anto barang² kat taska irfan...adalah aku tinggalkan kamera kat cekgu dia...
suh snap gambar irfan dan kawan² nya...
sajelah nak buat kenangan...
bukan sambutan beria pun....
takde banner, bunting bagai...
ada goodies bag ngan kek sudah...
itu pun dah buatkan anak² cukup hepi...eh ye ke???

eh tetiba ada gambar pintu taska apa kes...motip???... abaikan...

sekotak brownies...aku kasi sekotak ja..satu lagi aku bawa balik, sendiri makan..bleh gitu??? 
ate mak teringin benar kan...nak order lain lambat lak nak dapat...amik jelah yang dah ada tu kan...

sebagai gantinya mak belikan kek tiramisu di kedai kek p8 sana...
arghh...buruk benar tulisan budak ni...takde seni langsung...takpelah, mak pasrah...
sebab yang nak dimakannya adalah kek...bukan tulisan...

balik semalam, nengok gambar dalam kamera nak tergelak aku...sebab ada cerita di sebaliknya...
nengok gambar di bawah ni...gigih kakak ajar dak irfan cara² nak pegang pisau...
good job kakak...ni barulah namanya kakak kan...

tapi cam biasa...kakak yang over expose...irfan??? takdenya dia pandang kamera...ikut mood dia ok...

tak lama lepas gambar di atas, gambar di bawah...
eh, mana irfan...aneh ni...

maka tinggalkan kakak sorang²...

kawan² dah dok kerumun...kerumun nak makan kek...cukuplah kut, merasa sikit sorang...
tapi irfan dimana...

yang ni pun irfan tak kelihatan...aku jadi pelik...

rupanya irfan disitu...kakak kata dia merajuk..hahaha...merajuk sal apa aku pun tak tau...
apalah abang ni..dah macho tu, baju siap ada tie...tapi merajuk plak...adehh...

sudahnya kakak jelah yang potong kek dan kasi pada kengkawan...

masa aku amik anak² pada petangnya, nengok seme budak² kat situ kai topeng...
time solat pun dok bertopeng...adehh...budak² kan...

janji mereka semua happy sudah...hehehe...

selesai satu besday...bulan 5 dan bulan 10 ni plak...hurmm.....

notadijariku: eh lupa bulan 8 pun ada besday jugak...huhuhu....

9 comments

Thursday, March 22, 2012 8:41:00 AM

cikgu ke yg amik gambo tu ke ibunya yang amik?
lucu la muka irfan dok termenung tu masham kemain lagi hihihi

Thursday, March 22, 2012 10:02:00 AM

tiap2 tahun wajib buat kt taska kan
sonok budak2 tu

Thursday, March 22, 2012 10:28:00 AM

yg ganti tempat mok adalah aqeef irfan ..hahahah..anak roxy..kekeke..wah lenkali bole arr tgl kamera kat cikgu

Thursday, March 22, 2012 10:28:00 AM

yg ganti tempat mok adalah aqeef irfan ..hahahah..anak roxy..kekeke..wah lenkali bole arr tgl kamera kat cikgu

Thursday, March 22, 2012 10:55:00 AM

cam tu la kakak bg tunjuk ajar ku sifu cecara nk motong kek.. ate pempuan kan..skill pegang pisau kena ada..

aku rase irfan merajuk sebab kene marah dgn kakak kot. tgk tu kek dh tepotong herot tuh.. hehehe

Thursday, March 22, 2012 2:05:00 PM

heheehehe aler merajuk abg irfan ni...tapi tetap macho..

tapi sib baik kakak ada tlg handlekan walau dia sdg merajuk

Thursday, March 22, 2012 3:00:00 PM

suka budak2 ni dpt mkn kek..tp besday boy merajuk pulak..nape ye?

Thursday, March 22, 2012 4:04:00 PM

adehh..awat merajuk abg ni..hahaha monyok tebal tu..

Tuesday, March 27, 2012 10:40:00 AM

fahim ade di situ ...

fahim pun sama pakai topeng ... TQ kak sbb buat anak aku hepi ari tu .... tp ahim kate die tak mkn pun kek sbb cekgu tak bg pun kat die... tah betui ke tidak itu budak ... hehe

tak sabo nk sambut besday fahim lambat nye

Post a Comment