Wednesday, March 21, 2012

Dah Bertukar Kan


memula dulu masa aku mula kenalinya adalah JAYA JUSCO...

pastu dibuangnya jaya...tinggallah JUSCO...

dan kini...jusco hanya tinggal nama kerana AEON telah mengambil alih...

tapi apa pun namanya...tetap JJ dihati aku...hahaha...

web pun dah berubah nama jugak...jadi


dan ada TAGLINE baru...

ENRICHING YOUR LIFESTYLE

tagline sebelum ni tak pernah aku amik tau...hahaha...

eh ada sale ke...nampak sangat dah lama aku tak ke JJ kan...ekekeke...masih janggal nak sebut nama baru...

ha, berita baik buat warga ipoh...cawangan baru telah dibuka.. 

dan skang..no more JUSCO yang akan kita nampak dari jauh...
sebabnya semuanya akan bertukar jadi AEON

eh korang dah cek points kad korang??? cek rebate korang..
kalu belum bleh la cek kat sini... http://aeonretail.com.my/aeonmember/j_index.php
ni yang aku punya...
rebate ada lah dalam RM30...esok lusa baru nak p collect...
jadilah kan...dari takde...skang dah jarang p suping kat JJ...takde masa pung ye...
mana taknya...hujung minggu asyik dok terperuk kat rumah je ngan anak²...KESIAN...

points pun aku dah cek jugak...
ada 3584 points....
ingat nak tukar point tu amik voucher RM20 tu 
so jadilah voucher yang aku ada nanti RM50 kan...oklah tu...leh suping time nak raya nanti...hehehe...


jumaat ni nak p JJ la...nak tukar kad baru..
ada sesapa nak ikut...jom jom...berjemaah...huhuhu...

rasa macam nak amik kad yang no 2 dari kiri ni bleh...cam cantik jek... :P

ok sekian citer sal JJ or nama barunya AEON sehari sebelum gaji... :p

notadijariku: erkk...ada can tak jadi duta baru AEON ni dak...

9 comments

Wednesday, March 21, 2012 9:46:00 AM

walau apa pun tetap dihatiku

Wednesday, March 21, 2012 10:02:00 AM

yeyeh! aku dah pi tukar kad malam tadi.

Wednesday, March 21, 2012 10:04:00 AM

jj jugak yang sedap...tapi tak kisahlah janji boleh shoping..hehe

Wednesday, March 21, 2012 10:14:00 AM

apa perbezaan warna kad tu

Wednesday, March 21, 2012 10:16:00 AM

kekok nak panggil aeon terbelit lidah ;P JJ gak yg beshh ank pun senang sebut hehe

apapun lantaklah labu ko nak tukar nama apapun janji tempat shopping tu dikekalkan dah ckp baik :D

tq cikmot share bgtau JJ dah bertukar nama :)

Wednesday, March 21, 2012 10:33:00 AM

maknanya JJ dah tak dak la ya..Aeon nama cam kredit aeon tuh ja kan..

pepun selamat tukar voucher n selamat bersuping

Wednesday, March 21, 2012 10:45:00 AM

jom pi jj tmn equine kak malm ni ;)

Wednesday, March 21, 2012 10:56:00 AM

wallaahh hihihi jum suping jum

Wednesday, March 21, 2012 12:57:00 PM

grrr..ni yg nk perabih duit ni..

Post a Comment