Wednesday, March 7, 2012

Dah Semakin Jauh Mengorak Langkah


ritu ibu risau saya lambat meniarap...
tapi sekarang saya dah semakin expert...

hai..saya iris...ibu sedang melayari internet...
dan saya meniarap disini...

dan saya mula mengorak langkah...golekan demi golekan...

akhirnya...saya terdampar disini...

arghh...penat...

sejak dia dah pandai bergolek sana sini...dan sekarang sedang mencuba skill baru tuk maju ke depan...tak leh tinggal dalam keadaan yang membimbangkan...cam letak atas tilam yang tinggi ke...atas katil ke (banyak la aku punya katil kan) secara bersendirian...sebab dikhuatiri bahaya lain akan mengundang...

notadijariku: yey, bulan depan saya dah boleh makan...

17 comments

Wednesday, March 07, 2012 11:36:00 AM

hahaha..nomeynye.. iris bijak.. pasni xyah merangka, trus beridiri, berjalan n larikkk.. yay!!!! nt mommy bg upah..

Wednesday, March 07, 2012 11:42:00 AM

alaaa..seronoknye dia... anak sy sebaya gak ngan iris... muda sebulan dr iris.. tp x pandai meniarap lg.... pusing baan pun x pandai lg.. tp sibuk angkat kepala dia nak bgn...

Wednesday, March 07, 2012 11:58:00 AM

sian iris.. mak die dok asyik ngan tenet jer.. iris terpinggir.. sobsobs

Wednesday, March 07, 2012 12:01:00 PM

comelnya dia sis

Wednesday, March 07, 2012 12:22:00 PM

alahai..comelnye baby iris..

Wednesday, March 07, 2012 12:44:00 PM

kejap jek dh nak 6bulan :)

Wednesday, March 07, 2012 1:27:00 PM

geram tembam bambam..mst berat nih

Wednesday, March 07, 2012 1:30:00 PM

hehehe...yang ni bahaya ni...nanti tgk² dah hilang.....bergerak merata²

Wednesday, March 07, 2012 2:02:00 PM

beb.. cpt je kan. jap lg dh nk berjalan. pandai mintak adik ekekekekkk

Wednesday, March 07, 2012 2:35:00 PM

good jap...

Wednesday, March 07, 2012 2:40:00 PM

good job dear

Wednesday, March 07, 2012 2:44:00 PM

hai iris, ai pun dah boleh makan next month.. tak sabarnye kita kan...

u hati2 golek2 tu, nanti calar, kurang la hantaran ai kat u tau

yours truly,
eqal

Wednesday, March 07, 2012 10:43:00 PM

eh, jap-jap-jap. iris dgn aie siapa dulu ek? hahaaa. tahniah iris sudah boleh training kombat, main kombat-kombat dgn abg dan kakak. aie juga masih dlm pembelajaran.

Wednesday, March 07, 2012 10:43:00 PM

eh, jap-jap-jap. iris dgn aie siapa dulu ek? hahaaa. tahniah iris sudah boleh training kombat, main kombat-kombat dgn abg dan kakak. aie juga masih dlm pembelajaran.

Thursday, March 08, 2012 10:41:00 AM

sangat chomel...

Thursday, March 08, 2012 12:25:00 PM

seronok la nie mengeksplore

Tuesday, March 13, 2012 12:25:00 PM

yeay .....
iris achik nk pesan ni ...nak mu jgn dok sebelah alisha ye ... mu dah la bambam peha ayam kfc ... penyek alisha kena golek oleh iris bolat ni ....


kak nanti kongsi resepi tau ...

Post a Comment