Tuesday, March 20, 2012

Goodies Bag Untuk Besday Boy


ok sambung citer lagi...nilah antara barang² yang aku beli tuk dimasukkan dalam goodies bag dak irfan tu...
aku beli tak banyak mana pung...beli takat yang mampu dan yang difikirkan sesuai sahaja...
ada mask tuk budak²...badge boboiboy...cloud 9, sumi jelly manis..keropok bing² kegemaran aku...
hehehe...

dan balik tu terus kerahkan tenaga anak dara suh masukkan dalam plastik sesiap...
sementara anak bujang si pengacau tu takde dirumah...dia di taska....
kalu idak sure huru hara jugaklah...
ok anak dara yang sejak dua menjak ni suka enteprem...layan...

manakala anak dara kecik jadi mandur...memerhati dengan perasaan yang geram...
huhuhu...bila nak makan ni buu...
sabar ye nak...bulan depan jek lagi...

dah siap bertungkus lumus...maka inilah hasilnya...
goodies bag tuk besday irfan...
untuk diberikan pada kawan² di sekolah...
jadilah kan...janji anak² gembira sudah...
rehat ni baru nak anto goodies bag ngan brownies serta kek seme ke taska dia...

closed up dari dekat...
tahun ni temanya BOBOIBOY...sebab dia obses sangat ngan kartun ni...
ni pun lepas aku siapkan semenya aku siap sorok tau...
sebab kalu nampak dekat dia, sure dia nak amik punya...
tapi aku akan pesan sesiap kat cekgu taska dia...walaupun itu adalah besday dia, tapi jangan lupa kasi ke dia satu goodies bag ni...yelah, kang kecik ati plak dia....budak² apa dia tau kan...hehehe...

sekian...neks entry plis...

notadijariku: apalah yang terjadi di taska agaknya...harap abang enjoyyyy....

19 comments

Tuesday, March 20, 2012 1:19:00 PM

yg si kecik tuh nk tolong jugak..hehe

p/s: irfan, utk cik ayung ada x?hehe

Tuesday, March 20, 2012 1:49:00 PM

amboi iris, tolong gak eh.. rajinnya...

kak, besday irfan n anak buah sy dekat je rpenya ye..hehehe

Tuesday, March 20, 2012 1:52:00 PM

hikhikhik...adik iris kemain geram dgn jajan tu..
ade x beg goodies tu lg??

nmpaknye tahun ni merasa la aku buat mendatu semua kan?? hntr kt tabika kemas..

cenderaperut sempena nak cuti skolah hihi

Tuesday, March 20, 2012 1:54:00 PM

ciknad punye takde ke irfan?
heheheheh

Tuesday, March 20, 2012 2:08:00 PM

cantek besday goodies irfan .. kat mana tempah yer ?

Tuesday, March 20, 2012 2:17:00 PM

masuk-masukkan brg dalam goodies bg mcm ni memang best...

Tuesday, March 20, 2012 2:22:00 PM

kat ner tempah beg goodies tuh..hehe byk tanyer lak kan

Tuesday, March 20, 2012 2:22:00 PM

@Aza Suhaiza
owhh..saya tempah kat sini...
leh cari dia kat fb ni...

https://www.facebook.com/partythemepack

Tuesday, March 20, 2012 2:23:00 PM

wah..mesti suka kawan2 irfan dapat nanti...

Tuesday, March 20, 2012 2:25:00 PM

untung dah ada anak dara dah besar kan sis

Tuesday, March 20, 2012 2:31:00 PM

eh betui jgk..kang irfan kcik hati napa cikgu tk bg ke dia..haha.seb baik ibu pesan siap2..kalo idak sure dia heran tk dpt goodies..

Tuesday, March 20, 2012 2:40:00 PM

mesti irfan seronok :)

yg menengoknya ni pun tumpang seronok tgk goodies bag yg kaler ful tu. :)

anak gembira hati kita pun senang :D

Tuesday, March 20, 2012 2:42:00 PM

kelakar la plk baca part akhir tu..siap pesan kat cikgu lg..hehehe..

bdk2 kan x tau ape..yg dia th ape kawan dpt dia pun mesti dpt...biar pun besday sendiri kan..kan..

Tuesday, March 20, 2012 2:42:00 PM

mesti berbunga2 hati si abg

Tuesday, March 20, 2012 2:47:00 PM

yang pasti my liltle boy pun tuumpang enjoy ....

kak nanti nk dekat besday fahim, org nk suruh akak orderkan tag kat goodies tu ek ... hehehehe

Tuesday, March 20, 2012 3:29:00 PM

abang irfan msti eksaited kan...kot dia yg bedak@bahagi2 kt kawn2 dia kt taska kan...:)

Tuesday, March 20, 2012 3:32:00 PM

mesti maknya yg lebih excited...

Tuesday, March 20, 2012 4:39:00 PM

mmm... teruja betul awak celebrate birthday anak bujang sorang tuu

Wednesday, March 21, 2012 2:37:00 PM

heroin kecik tu pandai ke tolong.
budak2 kalo dpt goodies camtu pun mmg dah suka sgt. apapun mmg cantik dan menarik

Post a Comment