Tuesday, March 27, 2012

Little Caliph Heaven For My Little Caliph-IRIS


adehh...aku skang ni gian membeli botol la plak...
tak leh nengok bottle storage yang comel2...tanpa teragak2 mulalah nak membeli...
aler tuk keperluan jugak kan...
skang nak selamat kena withdraw seme wang dalam akaun...
so selamat la sikit...takde urusan pembelian secara online lagi....
hahaha...bleh gitu...ada cara lain kut...

ni dia, 10 biji botol cap LITTLE CALIPH HEAVEN buat si dia....baru terima semalam....
hasil kolabrasi dengan mama mengandung ni la...
asal ada botol baru si mama cari ahkak jugak...ate ahkak kan penggemar botol susu ni...
beli sesama leh jimat wang pos kan...
tapi aku tak puas hati ngan satu web ni...barangan dia jual memang murah aku tak nafikan...
tapi bab postage tu...agagaga...mencekik sungguh...ate takkan pai putrajaya 26 biji botol postage pai rm23 gitu...pakai jet pejuangkah??? ate nak masuk putrajaya ni pung tol sg besi baru bape ringgit...adehh...
postage mahal pung aku beli juga...hahaha...tapi itu dulu...

5 botol kaler kuning...
5 botol lagi kaler pink...
lagi 16 milik mama mengandung tu...
katanya pas ni kena kontrol napsu nak beli botol...sebab dah selambak kan...hahaha....

ha, ada botol kaler2 cam gini barulah kalerful dalam esbok aku....
semangat pun lebih...ekekeke...

pepun yang penting betulkan balik niat tu...
moga berjaya perjalanan breastfeeding aku ni buat yang tersayang...
amin....

notadijariku: eh kalu ada bf mak yang berminat nak beli..leh add Noorfazila Abdul Rahman di fb beliau...

10 comments

Tuesday, March 27, 2012 9:34:00 AM

ok..puasa dr beli botol..tp tidak barang lain..byk lg wishlist ni..agagagaga

Tuesday, March 27, 2012 9:35:00 AM

byk betul susu.....rajin perah...makin lama makin byk kan?

Tuesday, March 27, 2012 9:57:00 AM

ooo..berkenan jugak la..comel.... rasenyer milkstorage lum penuh kotak lg..hehehe..tak sampai 50 lg..hehehe..

Tuesday, March 27, 2012 10:02:00 AM

comelnye...berapa hinggit ni cikmot?klu murah kita nak beli jugak la..sebab banyak botol2 ziyyad yang dah tanggal tulisan..comot pulak nampak..hahaha..ate maknye berus kuat sangat botol sampai tertanggal-tanggal tulisan..hehe..

Tuesday, March 27, 2012 10:15:00 AM

dasat laa mama iris ni.. agak2 dah berapa puluh kak weh botol iris ni??

Tuesday, March 27, 2012 10:26:00 AM

caya la kak ....
tahniah ek .. sbb dah berjaya exclusive bf utk 6 bln pertama ni .... terus juang mu ye

Tuesday, March 27, 2012 10:52:00 AM

x merasa nak jadi ibu lg...bila dh ngandung nnt baru leh rasa apa yg awak rasa...

Tuesday, March 27, 2012 11:43:00 AM

nak beli jugak..

Tuesday, March 27, 2012 3:58:00 PM

waaa...leh wat perniagaan botol susu nih..
sebut pasal brng2 baby..ntah bila aku nk pi beli tah barng baby..tunggu anuar lik dulu la gamaknya..

Wednesday, March 28, 2012 9:49:00 AM

comel²...byk tul akak memborong yer..

Post a Comment