Wednesday, March 28, 2012

Masa Untuk Domino


citer yang agak basi...
bila dah kehabisan idea nak masak apa...
bila dah buntu nak makan apa...
telefon domino la jawabnya...
order apa yang hendak dimakan...sampai masa, bayaran akan dibuat...
hehehe....sib baik voucher/kupon domino selalu ada dirumah...
so takde masalah la kan...yang akan ada masalah bila masalah kewangan melanda...hehehe...

domino pizza buat kami sekeluarga...
aku guna kupon yang berharga RM35 tu...
dapatlah 2 Regular pizzas + Extra Cheese
+ 1 garlic Cheese Onion Rings
(Save RM25.40)

aku amik CLASSIC CHICKEN

dan SPICY SAMBAL...suka yang ni sebab ada ikan bilis tu...hehehe...

dan tak lupa model tetap domino...skang ni asyiklah suh amik gambar dia...
layankan jelah...

tu citer hari tu...citer hari aku dah lapar pizza balik bila nengok gambar ni...
bistu kena dail 1-300-888-333 balik tak agaknya...hahaha...

bai la...jumpa nanti...sejuk plak ujan renyai2 gini...dapat tido selelap dua best jugak ni....

13 comments

Wednesday, March 28, 2012 9:37:00 AM

sedapnya sis

Wednesday, March 28, 2012 9:47:00 AM

sy suke bbq chicken..

Wednesday, March 28, 2012 9:49:00 AM

hehehe...ada dekat je dgn rumah...

boleh jugak....boleh la lawan dgn pizza hut tu...hehehe

Wednesday, March 28, 2012 10:00:00 AM

akak mmg jd pelanggan domino je sejak duduk 'kampung' nih... pizza hut dgn McD tak masuk kampung akak... :(

Wednesday, March 28, 2012 10:07:00 AM

sedap nyer makan domino

Wednesday, March 28, 2012 10:09:00 AM

domino piza ni sedap sgt.tak nafikan.aduhaiii rasa tangan ni nak dail je no tu..

Wednesday, March 28, 2012 10:23:00 AM

kita pun suka ikan bilik cik mot. rasa sedap btl kalau dpt. pangai kakak tu dah sama ngn auni, suka sgt amek gmbr. dia tahu mak dia suka amek gmbr masuk blog. hahaaa.

Wednesday, March 28, 2012 10:37:00 AM

fahim yg hantu pizza....
klu die buat aruk nk mkn pizza 2-3 hari pizza je .. ni aruk nk mkn bubur mcd plak ...

aku suka domino ..sedap dr pizza hut

Wednesday, March 28, 2012 11:58:00 AM

sedapnye.. lama tak mkn piza domino's

Wednesday, March 28, 2012 1:26:00 PM

kalo mkn domino saya & suami mmg suke topping 'classified chicken'

Wednesday, March 28, 2012 2:03:00 PM

tak penah makan dominos piza pun
ksian....
haha!

Thursday, March 29, 2012 8:53:00 AM

pedih perut pagi2 nih..tgk la domino pizza nih..menggugat jiwa tui..sedap ar..

Wednesday, June 13, 2012 12:04:00 PM

hi salam kenal. anak anak saya pun suks dengan dominos pizza ni. peberet flavor derang ialah classified ciken. tapi skrg dah pandai makan perisa lain.

Post a Comment