Friday, March 9, 2012

Minta Tolong Bagi Yang Sudi


updated 9 Mac 2012

ok...ekseli aku segan tul nak join kontest montest ni...terutama sekali kontest yang perlukan LIKE untuk menang...tapi anak punya pasal, aku tolak tepi ar jap segan tu...so nak minta tolong ngan korang...yang ikhlas nak tolong like la kan...like kat gambar iris ni...

1. memula korang like page E-MumShop ini...

2. pastu like kat gambar IRIS ni...

kalu korang dah like...tinggalkan komen kat bawah ni....

nanti bila dah bis kontest, aku kasi FM kat korang...

mekasih untuk semua...

aku pertaruhkan gambar ini....

sekian...JASAMU DIKENANG...

14 comments

Friday, March 02, 2012 2:03:00 PM

Alalala.. comelnyer dia..

Friday, March 02, 2012 2:09:00 PM

da comei mcm ni mesti kita tlg like kan kak..hehe

Friday, March 02, 2012 2:10:00 PM

ok,done like kt situ ;)

saja support tak dpt fm pun takpe :)

Friday, March 02, 2012 3:02:00 PM

ohhh... rasuah kasi fm yerrr... ;p

Friday, March 02, 2012 3:57:00 PM

Yes !! xsbr nak dpt FM dari akak huhuhuhuh weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Friday, March 02, 2012 4:02:00 PM

done kak..oh! iris paling comel sekali..

Friday, March 02, 2012 4:09:00 PM

done! :)

Friday, March 02, 2012 4:38:00 PM

tuuu diaaaaa..berkat minum susu ibu yee..tembamm btul pipi dia sampai tenggelam leher..hehehe

Friday, March 02, 2012 5:06:00 PM

da like da!

Sunday, March 04, 2012 9:03:00 AM

izan..aku dh menge like ngan jayanya...good luck..iris mmg tembon dn tomey tuh

Wednesday, March 07, 2012 8:42:00 AM

Salam..

DONE!!!..

Ibu MUIZ dah like IRIS..
like..like..like..

Wednesday, March 07, 2012 1:48:00 PM

comel

moga ada rezki utk menang ;)

nak tanya,saya ada 5 helai cd
tu ari beli konon nak pakaikan cd utk anak..tpi pakai 2.3 kali je,,saya sgt malas nak basuh.igt nak jual2 murah kalau ada yg berminat.

awak org pertama sy tanya..belum iklan kat sapa2 pun lagi

Wednesday, March 07, 2012 3:43:00 PM

nanti saya ambik gambar ye.
saya pun tak pasti brand apa
tapi mmg antara design yang laris masa mula2 cd di perkenalkan dulu.
saya tak plan nak tambah baby lagi..
tu psl nak let go..lagipun benda masih baru sayang kalau simpan je

Monday, March 12, 2012 11:37:00 AM

dah selesai ... wish u luck ingat nk try utk alisha tp tp BF sepenuhnye ai malu nk try kak ....

Post a Comment