Thursday, March 1, 2012

Pengaruh Online Ni Bahaya...


haah...memang bahaya...nak² kalu belian secara online...perghh...mentanglah semenya di hujung jari kan...bleh bikin bankrap cam gini...huhuhu...

semalam dok terpengaruh membeli menda alah di bawah ni...
sebab sebelum ni tak pernah jumpa...harga pun agak menarik...terus order...
sekali ada member² suruh order sekali...ok, order sahaja...ate semuanya di hujung jari kan...
hehehe...

PORTABLE TRAY

ni kedudukannya di dalam kereta...

eh boleh ditutup rupanya... 



dan semalam jugak...ada member tu tanya sal mangkuk dibawah ni...
terus aku kasi nama peniaga² yang berkenaan...ramai peniaga yang jual mangkuk ni...cuma kena nengok lah rege yang ditawarkan kan...

 GYRO BOWL untuk anak²

bagus mangkuk ni...tuk anak² yang suka buat sepah...hehehe...

notadijariku: kena clearkan akaun cecepat ni...kalu idak, makin parah dibuatnya...hehehe...
tapi duit takde, sila dok dediam kan... :p

13 comments

Thursday, March 01, 2012 8:54:00 AM

online ni senang senarnya kak..xyah nk kuar.. tp tu la, pengaliran duit tu cepat pulok..huhuhu

Thursday, March 01, 2012 9:05:00 AM

tray tu beli kat mn ye?ada link dia tak?mcm berkenan la plak..hehe..

Thursday, March 01, 2012 9:07:00 AM

erm...lieya ni kak duit gaji abis kat soping online jek....bulan ni dah beli tudung, kain ngan aksesori rambut miamija...tu le , sape kate dok umah jek duit tak abis.....dok depan pc jek pun dah leh buat duit licin ekekeekekeke

Thursday, March 01, 2012 9:09:00 AM

beli jgn tak beli...hahaha

Thursday, March 01, 2012 9:26:00 AM

kalo kt opis/ rumah tkde internet selamat lah duit..haha

Thursday, March 01, 2012 9:30:00 AM

Tau tak per. Aku dah kurangkan sket online shopping nih...ketagih nok.

Berapa hinggit harga tray tu? Berkenan plak nengok.

Thursday, March 01, 2012 9:41:00 AM

hahahs mlm aku dok usha FB ko akak ...

Thursday, March 01, 2012 9:49:00 AM

hihihi...mmg besh sopink online nie.

Thursday, March 01, 2012 10:08:00 AM

wah..menarik2..kurang skit sepah keta kita kan...tak tahan tgk mek d tuh..terliuq ibu mengandung tau..hehe

p/s: keta aku skang dh jadi mini market dh..segala mala..kasut2...biskut2.semua ada..huhuhu..semak toksah cita la..

Thursday, March 01, 2012 10:23:00 AM

kalau kita suka..senang. tapi en. has
ben kata..ni yg menggalakkan makan dlm keta.. kudukut!

Thursday, March 01, 2012 10:48:00 AM

hahaaa aku tgk gambar bowl tu smlm, teros laju2 beli
pengaruh sungguh

Thursday, March 01, 2012 10:52:00 AM

soping online ni kene beringat, hikhihik

Thursday, March 01, 2012 12:56:00 PM

brape Rm?? leh bagi link...ramai pulak berminat yer...ade anak-2 gini la..memang normal bersepah dlm keta...

Post a Comment