Saturday, March 24, 2012

Perintah Berkurung


hari ni dok umah jelah kami 4 beranak...sebab hubby sibuk dengan kejaan luar dia di langkawi...berderet2 minggu ni ada out station...biarlah dia...dah namanya keja kan...makanya kami 4 beranak disuruh perintah berkurung jelah hari ni dan esok...adehh...sangat boring...

bukan tak leh keluar...nak keluar boleh je tapi aku plak tak sanggup nak handle anak3 seme...kalu sorang dua bleh jek rasanya tapi kalu dah 3 ni banyak hal kena fikir...rasa cam nak bawa derang seme p playground tapi kang dibuatnya dak irfan takmo balik jadi satu drama tarik menarik plak...so pendek citer takmo cakap banyak dok jelah kat rumah ye anak3...makan tido, nengok tb sampai lebam...hahaha....

keja rumah seme dah setel...baju keja stok tuk seminggu pun dah siap gosok...adehh aku plak keboringan...tu yang amik masa jap nak online...kalu idak jangan haraplah kan...

ok nak surf apa yang patut...babai...jumpa nanti...

1 comment

Monday, March 26, 2012 9:07:00 AM

kak, nape x ajak sy kuar je.. leh tlg jg bebudak...

Post a Comment