Friday, March 23, 2012

Perjuangan Harus Diteruskan


ini adalah untuk diabadikan sebagai memori penyusuan bagi aku...
for my bf journey lebih kurang...
jadinya sila jangan meluat ok...

hasil tuaian untuk sesi pertama pagi ni...jam 11.22 pagi...
10 oz...dalam botol autumnz...

dan hasil tuaian untuk minggu ini dari 19-23 Mac 2012...
hanya 11 botol sahaja tidak termasuk second session for today...
alhamdulillah...
moga Allah permudahkan perjalanan BF aku ini...
amin... 

HAPPY BREASTFEEDING...

7 comments

Friday, March 23, 2012 12:07:00 PM

suka tgk. kita dah tak kencang sgt hasilnya. penyakit M datang, kepala otak pun dah senget. hahaaa. tapi bangga jugaklah masih meneruskan lagi sehingga 6 bulan ini. kiranya, berjaya utk diri sendiri je la.

Friday, March 23, 2012 12:09:00 PM

cayalah cik mot...chayok!chayok!

Friday, March 23, 2012 12:10:00 PM

makin besar....sebotol sekali minum je.....hehehe

Friday, March 23, 2012 12:13:00 PM

All the best...

Friday, March 23, 2012 12:36:00 PM

murah rezeki iris!!!

Friday, March 23, 2012 3:02:00 PM

Byknya hsil tenusu uols..moga hasil makin btambah k..:)

Tuesday, March 27, 2012 10:35:00 AM

aku bangga ngan ko kak .... tgu anak ke 3 aku akan cuba cekal cam ko kak

Post a Comment