Friday, March 23, 2012

Reward Untuk Diri Sendiri


huhuhu...sandal jek pung...
rasa dah lama tak beli sandal tuk diri sendiri...
jadilah...sib baik ada sale...
mak tak leh pakai sandal ada tumit ni...sebab dengan keadaan mak yang beranak 3 ni...
susah bagi mak...
kiri kanan dok kendong anak dan barang²..
kang terjelepuk kan...tak ke naya...hehehe...

puhhh...abis duit mak...sedar tak sedar banyak gak mak menabur wang di JJ tadi...
niat asal nak tukar kad baru jek...
pastu terbeli baju anak3 plak...
alih² baju mak pak satu pun takde...huhuhu...

ok anak3, merasalah korang baju baru bulan ni kan...
terutama abang irfan tu...seme baju yang ada dah leh wat body builder dah...
hehehe....
so lepas ni tunggu nak dekat raya plak la baru dapat baju baru...
hehehe...

notadijariku: saper tak gelap mata kalu sana sini seme sale 70%...sampaikan cap anakku junior pun sale 70%...mana la tak ketar tangan mak ni kan...hahaha...

11 comments

Friday, March 23, 2012 3:53:00 PM

kita dpt tgk jelah org shopping sbb gaji tak masuk lagi huhu

dpt beli baju ank pun dah best kita tak berbaju baru pun tak mengapa

Friday, March 23, 2012 4:02:00 PM

huuu... biasa pompuan... masa pegi tu memang laa nak buat benda lain... tetiba entah macam mana... masa balik, bergendong2 beg...

Apa pun, biasanya marketing promotion nie memang dituju pada golongan wanita...

Friday, March 23, 2012 4:17:00 PM

wah..awal cikmot shoping...JJ tengah sale ke?? nak beli barang gak nie..

Friday, March 23, 2012 4:39:00 PM

ada sale x??
nk pegi jap lagi ni.. xleh tahan pulak nk tunggu isnin.

harapannye isnin pegi lagik hihihi

Friday, March 23, 2012 4:52:00 PM

70%..wah wajib terjah esok ni..

Friday, March 23, 2012 6:19:00 PM

pun xleh pakai kasut tumit tp sndal tak bape minat lak.hehe
ngada2 kan

Friday, March 23, 2012 6:29:00 PM

wahhh kalo 70% tu mmg wajib beli

Friday, March 23, 2012 6:43:00 PM

kalau dah nama nya wanita..hehe
gitu la....

Monday, March 26, 2012 8:34:00 AM

eh mu rembat 2 psg ke sandle?? dsytlah mak ni tau :p

Monday, March 26, 2012 9:09:00 AM

bulan ni sy xmo shopping sbb nk beli langsir n baju raya mak.. hehehe

Monday, March 26, 2012 10:10:00 AM

izan..suwit ja sandal pink tuh..aku pn baru beli sandal baru...maklumlah ibu mengandung tak leh kai heel2 dh...kan kan..

Post a Comment