Thursday, March 15, 2012

Wah...UV Dah Cecah 1k Tu...


cehh...baru sehari visitor cecah 1k dah kecoh kan...orang lain berhari² tak kecoh pung...eh mana aku tak kecoh sebab blog aku bukan blog popular cam orang lain...dah hampir 3 tahun berblog ni baru cecah 1k...kalu idak jangan haraplah kan...hahaha...KESIAN...!!!

cam biasa aku selalu gak cek analitik kat nuff sana...kadang dok menempek kat web nuff dengan harapan adalah seketul dua BE...tapi nan ado...dah berbulan kut takde BE...so tahun ni jangan haraplah dapat cash out kan...hahaha...kesian lagi...

tapi cek kat analitik terkejut mak sebab pada 13 mac yang lalu, mak nengok visitor ke blog ni cecah pai 1k tu...eh sangat aneh kan...sebab tak pernah pun sebelum ni...terus mak nengok entry apa yang mak buat pada hari tu...sebab rasanya mak half day itu hari disebabkan bawa dak iris p cocok...hurmm...pelik mak tau...

nengok graf dibawah ni..
ate blog picisan kan...bukan blogger femes amos pung...
jadilah dari takde...

ok pada 14 mac kembalik normal balik...tu jelah jumlah visitor dan UV yang ada...
pepun jadilah dari takde...

buat nuffnang...bila agaknya BE mau muncul di blog saya ini...ke dah segan nak muncul...huhuhu...

daaa...happy blogging...

14 comments

Thursday, March 15, 2012 1:29:00 PM

Ok lah tu..kita nak dapat sehari 100 pon payah. HAHAHA

Thursday, March 15, 2012 1:36:00 PM

@wardah @ fie shah
insyaallah esok lusa ramai la tuuu..

Thursday, March 15, 2012 1:38:00 PM

betul-betul...sekurang-kurangnya ada daripada kita yang tak ada ni..heee

Thursday, March 15, 2012 1:50:00 PM

alhamdulillah.....
ok lah tu.....

Thursday, March 15, 2012 2:02:00 PM

aku pn xde BE
kecik ati

Thursday, March 15, 2012 2:10:00 PM

Wow..bestnyer.. haper petua..ceciter..ceciter..kongsilah ngn kami... :)

Thursday, March 15, 2012 2:21:00 PM

banyak jugak UV tu..... nak skodeng gak arr 13hb tu ada entry apa?.. hehe

Thursday, March 15, 2012 2:23:00 PM

Perghhh...byk tu.

AKu nyer BE utk thn ni baru dpt seketul...jadilah.

Thursday, March 15, 2012 2:36:00 PM

akak pun dok tunggu gak kemunculan BE, tapi tak muncul2 pun lagi, cash out jelah dulu

Thursday, March 15, 2012 2:45:00 PM

hehehe..ni bru entri psl mkn2 kalo gosip sal artis kompom mencanak uv..

Thursday, March 15, 2012 3:28:00 PM

tahniah...sentiasa ade idea cikmot...

Thursday, March 15, 2012 3:46:00 PM

wah, banyaknya! tahniah!

keep blogging ok...

Thursday, March 15, 2012 5:01:00 PM

OK laa tuh... teman nie dok tahap 2 digit jer laaa tahun nie... entah laa bila nak lepas 3 digit nyee

Monday, March 19, 2012 9:50:00 AM

banyaknya=)nurul tak pernah cecah cenggitu=)

Post a Comment