Thursday, April 5, 2012

Ada Yang Berkenan Rupanya...


tadi pagi kan...aku jadi pelik...nengok kat sidebar blog ni...kat sebelah kanan tu...aku perasan yang n3 sal cik iris tersenyum tu jadi popular post...eh eh sangat pelik...bukan ada gambar apa pung..tapi leh jadi popular post plak...sangat aneh kan...



pastu terus tanya kat sorang rakan di alam maya...
rupa-rupanya barulah aku tau...kata rakan alam maya ada sorang blogger wat entry sal senyuman cik iris tu...ritu blogger tu ada bitau dia nak pinjam gambar...aku tak perasan plak n3 dia yang mana satu...rupanya...
ada di sini ---->

alahaii...gambar cik iris dok menempel kat blog ayahsu plak...segan mak ni nak...

pastu tadi baca kat dashboard...rakan alam maya ada wat entry baru...dia update aku p bacalah kan....sekali ada jugak gambar cik iris...lupa plak aku...cik iris kan dah jadi anak angkat SECARA SAH mommy tina...
kan kan...ada di entry ini ---->

segan plak nengok gambar iris disana sini...tapi so far aku tak kesah sangat...sebab bukan entry yang bukan² pun dengan gambar dia...so takde masalah pung...lagi pulak derang dah minta izin pung...so ini bukan dikira kes cilok mencilok kan...

buat mommy tina dan ayahsu...ni gambar iris lagi...hehehe...
gambar tengah senyum lah...sebab tetiba dia jadi glamer... :p

btw...terima kasih kos kasi trapik...ihikss

notadijariku: lemau la...kenyang giler ni...

12 comments

Thursday, April 05, 2012 2:11:00 PM

aiyooo..mommy geget gak dak iris ni nanti karang...

Thursday, April 05, 2012 2:27:00 PM

Memang comel..
Senyuman yang sangat ikhlas ;)

Thursday, April 05, 2012 2:32:00 PM

dah mcm baby mix ... kalau kata baby omputih pun org caya ;-)

Thursday, April 05, 2012 2:48:00 PM

dah ler gebu pakai baju pink plak tu.. sangat kiut..

Thursday, April 05, 2012 2:49:00 PM

sanggaatt comel!

Pentingnya Nota/Kad ucapan Terima Kasih

Thursday, April 05, 2012 2:59:00 PM

cumilll... akak retu pun ada amik, tp dari screen capture kat dashboard. Hikhik.

Tak mintak izin lak retu. Tkpe kan.. hihi.

Apa pun mmg cumil. Ada rezeki nati, kalo pregnant hehari akak mau nengok dak Iris nih. Hihi :D

Thursday, April 05, 2012 3:00:00 PM

aku pun peminat dak iris jugak taw..
hehehe comel la iris..

Thursday, April 05, 2012 3:05:00 PM

Iris mmhg cute..putih..:)

Thursday, April 05, 2012 3:13:00 PM

hehehe.....pinjam buat entry, comel anak tu......

:)

Thursday, April 05, 2012 3:18:00 PM

ok mak mau cilok masuk contest :p

Thursday, April 05, 2012 5:03:00 PM

oho, mana x gleme dak iris nieh, senyuman menggoda kalbu tuh.. hehe

Monday, April 09, 2012 3:58:00 PM

aku kidnap die kejap bleh ke .... gomol sambil geget pipi die pastu aku pulang balik la... tp takut plak klu die tak mo senyum slalu pastu pandang je achik ni semacam je ...huhu

Post a Comment