Tuesday, April 24, 2012

Angsa Ganas Atau Beruang Comel


hurmm...korang ada nengok SUPER SPONTAN??? kat channel 132 kalu aku tak silap...channel berbayar yang kena tambah kan...bulanan dalam RM12.95 kut...
ekseli pada mulanya aku tak melanggan pun channel MUSTIKA ni...tapi ritu tah camner tergerak hati ternengok nset hubby...eh ternengok mesej kat nset dia...kalu ter tu kira tak sengajalah kan...TIDAK SENGAJA...hehehe...sekali terperasan ada mesej dari astro...yang berbunyi 'terima kasih kerana melanggan channel mustika bla...bla...bla..
eh eh...aku jadi pelik...bila masa aku langgan kan...ritu memang ada langgan...tapi ritu tu maksud aku tahun sudah²...tu pun semata melanggan sebab nak nengok raja lawak punya pasal...eh bukan aku yang beria nak nengok...tapi lebih kepada teman setilam aku tu lah...

terus aku tekan channnel 132 lepas baca mesej tu...sekali...eh eh...memang ada yang melanggan ek...ok takpe...masa teman setilam tu bangun tido, terus aku terjah tanya...sekali dia yang ngaku...kata dia nanti abang bayarlah...cehh...tak menjawab soklan langsung....

risik punya risik dalam keadaan dia sudah sedar rupanya dia langgan MUSTIKA tu semata nak layan SUPER SPONTAN tu la...
siyes sebelum melanggan tu aku tak pernah tau...dan tak pernah tau rancangan apakah super spontan ni...
dah tu ke udara jam 10 malam setiap hari apa tah...sah² masa tu aku dah lena kan...
dapat layan pun siaran ulangan masa sabtu dan ahad lepas...
dah nengok barulah tau apakah rancangan itu..hurmm...boleh layan la...cam maharaja lawak gak...
kena gaya asyiklah tergelak besar...yang pasti ada JOZAN la...tapi sorang group AG...sorang lagi group BC..
katanya pemenang game ni bakal memenangi RM100 ribu tuu...kayo ko...
tapi tiap minggu kumpulan yang kalah kena singkirkan salah seorang peserta dalam kumpulan mereka...
pemilihan ni lebih kurang cam dalam program the biggest loser tu...hehehe...

owhh, dalam SS ni ada 14 orang selebriti yang menyertai...dan tiap kumpulan ada seorang pengurus depa la...dan pengulasnya si BOBOI dan si amir i' m sorry yang lawaknya memang out...tak lawak langsung...hahaha...

suka ANGSA GANAS...sila vote AG ni...

dan kalu suka BERUANG COMEL sebab ada johan...sila vote BC...dan hantarkan ke...bla bla...bla...ko ingat aku hapal...hahaha... 

aku??? sekalipun belum pernah vote...hahaha...

9 comments

Tuesday, April 24, 2012 11:50:00 AM

mmg klakar layan super spontan ni..nk2 ada jozan

Tuesday, April 24, 2012 11:51:00 AM

@mama tisya
betul2...derang berdua yang meriahkan rancangan...hehehe

Tuesday, April 24, 2012 11:53:00 AM

layan jugak super spontan ni..

Tuesday, April 24, 2012 2:10:00 PM

Please vote for Www.danielzaidi.com in MITBCA2012 : Malaysia International Tourism Photography/Art Blog

Vote for www.eqbalzack.com in DiGi WWWOW Awards 2012 : Blogger of The Year

Thanks guys for your helps...really appreciate it! LOVE U lah..:p

Tuesday, April 24, 2012 2:40:00 PM

mmg kelakar syesss! X tahan nk gelak! Ekekekeke...:-)n

Tuesday, April 24, 2012 2:43:00 PM

xsokong mana².. layankan dua² je.. hahaha

Tuesday, April 24, 2012 3:09:00 PM

aku tak dak mustika...hahaha lagi pun aku mmg tak suka tgk org buat lawak bodo...pelik kan aku ni ...nyanyi2 reality tv ni lagi la ...heeeeeeee

Tuesday, April 24, 2012 3:59:00 PM

memang kelakar tgk superspontan. kalo tgh tension boleh layan, buat kita gelak sowang2 depan tv. tapi akak pun tak berminat nak vote sapa2, sekadar tgk sahaja

Tuesday, April 24, 2012 4:08:00 PM

suke johan!!! johannnnn!!!!

Post a Comment