Monday, April 16, 2012

Food Storage



salam semua....
tadi ada terbaca blog dr halina..isteri angkasawan kita tu...
pastu ternampak food storage cam kat bawah ni...
ada sesapa tau dak...kat mana nak jumpa food storage cam gini ek...
comel...dan sangat efektif...


dan yang macam ni jugak...
ni geram ni...adehh...


hurmm...mentang² la backdated nak masuk...rambang mata ko ye zan...hahaha...

15 comments

Monday, April 16, 2012 4:30:00 PM

yg atas tu memang comel la.. kalau jumpa memng nak beli kan

Monday, April 16, 2012 4:30:00 PM

yg atas tu memang comel la.. kalau jumpa memng nak beli kan

Monday, April 16, 2012 4:31:00 PM

yang atas tu mmg comel tapi sy rasa mahal rege dia..yang baby cubes tu kat lunatots p15 ada jual,rm36 kalu tak silap saya la..sy guna bekas air batu je..kedekut la katekan..hehe..

Monday, April 16, 2012 4:33:00 PM

@*azni*\
eh bekas air batu tu oklah lagi...saya ni guna bekas dadih tu ha...lagi kedekut...hehehe...
tapi comel kan...

Monday, April 16, 2012 4:34:00 PM

@@e_da
tulah tu...kalu jumpa gatal nak beli...sib baik tak jumpa...hahaha

Monday, April 16, 2012 4:35:00 PM

ada tgk hari tu, kat butik2 baby online. apaketah namanya, pastu tgk harganya, ma'ai. boleh beli 6 7 tray giant punya. hahaha. giant rm4 dpt dua tray panjang, okla utk peti ais kita. rasa nak beli lagi giant punya.

Monday, April 16, 2012 4:37:00 PM

@ch@
hehehe...giant punya tray ada...tapi tak muat peti la plak...ekekeke...ada hati nak beli storage cam gini kan...hahaha

Monday, April 16, 2012 5:05:00 PM

aritu ade beli kat kedai kat dengkil..bentuk cam bekas ice ketul kecik2 tu tp ade penutup.. tak la comel sangat cam yg dlm gambar tu..

Tuesday, April 17, 2012 7:15:00 AM

mak suka jugak..sgt efektif..nak2 yg bertingkat kt bwh tu..jimat space fridge

Tuesday, April 17, 2012 8:16:00 AM

kak, beli la byk²..

Tuesday, April 17, 2012 9:52:00 AM

lieya pun suke bace blog bini angkasawan tukak....kelas2 resepi die tau....hihihihi

alah kak, beli yg giant punye kiub2 tu pun okey kak...harge pun murah dah sgt2 jimat space esbok....siap bertutup lagi....

Tuesday, April 17, 2012 11:08:00 AM

snagt comel dn menjimatkan space container nih...
aku suka , aku suka..:)

Tuesday, April 17, 2012 11:48:00 AM

comel dan cantik. akak ni tak de anak kecik, tgk ajelah

Tuesday, April 17, 2012 12:25:00 PM

yg tu ce tengok kt sini : http://www.thebabyloft.com/catalog/index.php?cPath=162_172

dia kan gaji beso, haruslah barangnye pos beso2. huhu. saya baru nak start buat solid food weekend ni, dah beli first yearnye bekas semi disposable tu. xtau plak kt giant ada lg murah. boleh pkai bekas dadih jugak eh? ini boleh mendatangkan marah. haha. dah labur kt first plak dah haaaaa.

Thursday, April 19, 2012 4:37:00 PM

zan, bby cube tu akak penah beli kat lunatots P15..try gi cari..mmg senang sbb dia ada penutup setiap satu tu..

Post a Comment