Thursday, April 5, 2012

Hanya RM1.25 Aje


amaun yang tak berganjak pung...
no BE yang sudi bertempek...sob sob...

tapi takpelah...blogging tetap terus...selagi jari mampu menaip...

selamat hari khamis semua...

esok jumaat yey...

notadijariku: tadi pagi anto hubby ke KPKK...hari ni dia kena OS kat Jasin Melaka...sampai hari ahad...maknanya hujung minggu kami 4 beranak di dalam rumah sahaja...alahaii...

17 comments

Thursday, April 05, 2012 8:51:00 AM

sama la kita sis

Thursday, April 05, 2012 8:53:00 AM

:) hehehe....saya xpernah dapat BE lagi....kesian saya...hehehe

Thursday, April 05, 2012 8:59:00 AM

@Anum
kan...kesian kat kita...sob sob...

@azam
takper, esok lusa tulat tubing adalah tu kan...

Thursday, April 05, 2012 8:59:00 AM

la naper tak roger.. klu tak akak banjer makan laksa johor kat cafe wanita... cedap sangat2..!

Thursday, April 05, 2012 9:17:00 AM

pasrah kan
:(
aku pun

Thursday, April 05, 2012 9:18:00 AM

InsyaAllah akan ada punya BE yang akan menempek, sabar ye..
Myra dulu 3 bulan lebih baru dapat 1 BE

Thursday, April 05, 2012 9:22:00 AM

sama la ngn kita..huhu..duduk diam2 kat rumah dgn ziyyad sbb hubby bawak balik izzul ke negeri 9..sedih..

Thursday, April 05, 2012 9:27:00 AM

sy ni setahun berblog, sekali pun xpenah dpt BE.. hehehe.. skang rs nk buang iklan nuff tu sbb mcm semak..

Thursday, April 05, 2012 9:42:00 AM

amount nuffnang sket...
tp kawan ramaiiiiiii!!
best! :)

kalu takde blog, saya takde la kawan cam akak ni ha :)

Thursday, April 05, 2012 9:45:00 AM

xpe kak...ade nanti tu BE datang menyinggah heehehehe.....

husben lieya pun start minggu depan OS kak...adoiyai.....sorang2 le kat umah huk hik huk

Thursday, April 05, 2012 9:46:00 AM

akak ni dok tunggu cek, dah sebulan pun cash out, tapi cek tak sampai2 pun....huhuhu

Thursday, April 05, 2012 9:51:00 AM

sabau jer lah u..kalau ade rezki takkan ke mana!!!

Thursday, April 05, 2012 9:55:00 AM

Sabar.. sabar.. esok² ada lar tue

Thursday, April 05, 2012 9:58:00 AM

ni macam blog saya je ni..sob sob

Thursday, April 05, 2012 10:01:00 AM

xpe, sabo ye...
now BE tgh cuti2 kut

Thursday, April 05, 2012 10:05:00 AM

at least sebelum ni penah la jugak merasa duit nuffnang..org lum penah rase pun..sian kan..

tp pg ni baru dapat BE baru..yeay..alhamdulillah..rezeki..

Thursday, April 05, 2012 10:45:00 AM

tkpe la izan nuffnang bg ke org lain plk ...hihii..

k fieza lg beberapa sen nak penuh tabung..wahh tk sbr nk cash out...

Post a Comment