Thursday, April 19, 2012

Jom Sydney


salam tengahari semua...
sedang sibuk menguruskan hal² tuk makan tengahari yang ditaja ni...
eh ekseli baru balik dari Secret Resepi jugak ni...
ok abaikan sal hal tu...nanti aku citer lain la...

skang kan dah makin jarang aku dapat FM...
sedih la rasa...tapi ritu sib baik ada sorang officer aku yang baru balik dari Sydney kasi satu kat aku...
memang dah pesan kat mereka, kalu p obersi, jangan dilupa beli FM tuk kami² ni kan...

nilah FM yang dia kasi...

dan keychain ni my bos yang kasi...
ritukan dia p Vancouver, Canada...kalu dia kasi FM lagi bagus kut...hahaha...demand ok..

dan makin bertambahlah koleksi FM aku di opis...di ulang sekali lagi, ni koleksi di opis ok...
bukan dirumah...hahaha...

sangat suka bila ada yang sudi berkongsi minat cam gini kan...
adik yasin, jangan lupa kirimkan FM tuk akakmu ni lagi ye...
huhuhu...
chow....

8 comments

Thursday, April 19, 2012 11:53:00 AM

akak!!! FM yg akak bg kt sy tu kwn sy amik.. sob..sob.. sedey.. dia kata cantek sbb stoberi tu mcm bntuk love.. ciskek btl.. hahaha

Thursday, April 19, 2012 12:07:00 PM

ooo izan..ahkak sungguh jelez tgk fm2 tuh..eh keychain hg takmo bagi kt aku..aku kan pengumpul key chain..hehe..

Thursday, April 19, 2012 12:09:00 PM

adehhhh..mak ni sape nk bg FM obersi? jom bli kt mamak sebelah..hahaha

Thursday, April 19, 2012 12:21:00 PM

kat umah saya banyak FM tapi saya cukup tak suka yg buat dr porselin (jenis batu kapur) tu..kalau terjatuh terus patah 2..lagi baik kalau dapat jenis getah @ plastik.tp org bagi mana boleh demand.hehe

Thursday, April 19, 2012 12:25:00 PM

wahhhh mmg jeles tgk FM cikmot punye, banyak tu tambah2 yg dari oversea. tak dpt pegi oversea dpt fm pun jadiklakan. akak pun suka gak kumpul....hehehehe

Thursday, April 19, 2012 2:14:00 PM

ape sal simpan kat opis???

Thursday, April 19, 2012 2:23:00 PM

@pena rozie
sebab kat rumah dah tak muat dah...peti kat rumah dah penuh...huhuhu

Thursday, April 19, 2012 3:17:00 PM

izan, bagi aku satu..hehehe..walhal aku tak minat kumpul benda alah ni..kahkahkah

Post a Comment