Wednesday, April 25, 2012

Kain Pasang


salam semua...apa kabar...
semua kakitangan kerajaan hari ni banyak sinyum...sebab gaji dah masuk kan...
owhh...ada orang tu siap cuti lagi tu...
cuti di hari gaji...hahaha...aku lah tu...
:p
ada hal yang perlu dibereskan...beres la sangat kan...

ha, puasa lagi 2-3 bulan jek kan...
ingat nak puasa, ingat nak raya...
so baju raya korang dah tempah...dah mula membeli???

ni nak citer ni...khamis lepas kan ada jualan...
mulanya aku ingat nak tukar baju kurung cik iris tu kan...sekali ahkak yang jual ritu takde plak kat jualan pada kali ni...sobs...sedih ok...pertama sedih sal dia tak datang, sebab tak pat aku tukar baju kurung cik iris tu...
kedua sedih sebab time sesak leh aku terpedaya membeli sehelai kain pasang jenis cotton viskose seperti gambar di bawah ni...
ni seme gara² rege murah yang ditawarkan...terus aku terpedaya...hahaha...

nilah kainnya...corak kepala MICKEY MOUSE...(baca nada ejaan citer mickey tu) hehehe...
tengah dok mikir sama ada mau buat baju omaknya atau baju kurung anak dara berdua tu...
hurmm...memanalah kan...sebab kain pun cotton...takdelah panas tuk bebudak...

hohoho...sonok ahh cuti...jom jakel...ekekeke...

notadijariku: esok ada jualan kat perbadanan kan...haihh, time gaji ada jek godaan...adehh...

19 comments

Wednesday, April 25, 2012 9:10:00 AM

syoknya
shopping nie

Wednesday, April 25, 2012 9:15:00 AM

wahhh bestnya korg. shopping le apa lg hehe..

tu klu anak2 dara ko pakai tentu comel weehhh. klu cukup buta baju omaknya sekali ;)

Wednesday, April 25, 2012 9:19:00 AM

comey kak kain mickey tu hihihi....

Wednesday, April 25, 2012 9:37:00 AM

ehh utk anak2 la.. xkan utk mak anak pulak..

Wednesday, April 25, 2012 9:39:00 AM

huwaa posa x ganti lagi

Wednesday, April 25, 2012 9:53:00 AM

kain miki mos ^^

Wednesday, April 25, 2012 10:01:00 AM

Cantik corak kepala mickey tue! Ouchhh gaji yer! Sure syiokkk! Kita tumpang hb nyer gaji dulu..ujung bln br kita plak! Wuwuwu

Wednesday, April 25, 2012 10:08:00 AM

klu ade sehelai lg yg sama color ngan corak leh beli buat bj ko plak ... sedondon ngan anak dara tu .. bj ry dah lama dah beli .....

Wednesday, April 25, 2012 10:24:00 AM

alahai cute nye corak kain ..

Wednesday, April 25, 2012 10:33:00 AM

sy dh siap 2pasang.. nk buat lg 2psng.. hahaha

Wednesday, April 25, 2012 10:37:00 AM

leh wat pakai sedondon dgn iris utk raya kang..cantik!

Wednesday, April 25, 2012 10:59:00 AM

last shopping baju 2 thn lepas..lepas kawen mmg xde shopping2

Wednesday, April 25, 2012 11:11:00 AM

aku rasa mung tak sesuai la plok kalau nk pakai baju corak mikey nih..rasanya hanan n iris molek la..tp kalau nk bajek comey leh jek nk tempah..
ceh ...hang...advance ...siap cuti tuh..bagus2..suping2 jng tak suping heheh

Wednesday, April 25, 2012 1:29:00 PM

tumpang happy dgn org2 gomen :)

Wednesday, April 25, 2012 3:06:00 PM

hehe, hari gaji siap ambik cuti yerk... masyukkk sgt la tu kan..

erm, baju raya, x pikir lagik... selalu beli siap jerk, senang..

Wednesday, April 25, 2012 3:51:00 PM

waahh...sume pakat nk wat baju raya dh ni...

Thursday, April 26, 2012 5:20:00 PM

cikmOt..u nak bawal free tak..kya dah tag nama u ni...jom masuk sini jom..
http://hyazz.blogspot.com/2012/04/bawalbiru-1st-giveaway.html

Sunday, April 29, 2012 9:32:00 PM

tu la.. tukang jahit pun dah kasi reminder.. amik tempahan sampai bulan 5 jekk. bulan 6 dah tutup.. aiyakkkk.. mencari pun lom berkesempatan..

Monday, April 30, 2012 11:17:00 AM

aku share dgn nojah

Post a Comment