Monday, April 23, 2012

Mengjengkelkan


salam semua...selamat pagi isnin...moga pagi ni tak jadilah monday blues seperti selalu...hehehe...
pagi ni agak lambat sampai ke opis...
tak paham mak ni tau...asal monday jek jammed...asal jammed jek isnin...
arghh...memang tak bleh blah ok...
sib baik dok layan suria fm...so takdelah membosankan sangat...
cehh...alasan jek kan...

pagi ni bila dengar suria pagi tu depa dok bincang sal perkataan yang mengjengkelkan yang korang pernah terima...tergelak aku dengar...bukan apa, sedar atau tidak banyak terkena kat batang idung sendiri...
masa zizie cakap yang sangat mengjengkelkan bila kita taip sms punyalah panjang...tetiba sms yang kita terima hanya satu hurup jek yakni 'k'...aku pun pernah terima gini...
lepas tu dah jadi malas nak citer pepanjang kan...mungkin masa tu penerima sibuk ke apa ke...tak sempat nak taip pepanjang, jadiknya taip 'k' jelah kan...ok aku admit...

pastu nabil citerlah sal singkatan MOJ...(mak ok jer..) hahaha, baru aku tau weii...sebab selama ni tak pernah aku terima or taip perkataan cam gitu...jengkel ke??? entah aku pun tak pasti...
tapi bagi aku selain perkataan yang bleh jadi so annoying tu kan, aku rasa kalu kita dok bercerita ngan seseorang tapi orang tu not pay attention ngan apa yang kita kata...lagi pulak dok sms or dok ralik buat menda lain..aku rasa ni lagi jengkel weii...
pendek kata bleh mendatangkan amarah...hehehe...

tu belum lagi dengan sms pendek dari budak zaman skang...yang kekadang sangat kewl...erghh...aku nak eja pun tak berapa nak pandai...hehehe...

ha, kalu korang, apa yang korang rasa sangat mengjengkelkan...hehehe...
borak kosong pepagi...

notadijariku: terbeliak mata mak nengok slip gaji bos...arghh...meroyan tul...hahaha...

7 comments

Monday, April 23, 2012 9:12:00 AM

selalu kena.. rs nk lempar dgn lesung batu je..

Monday, April 23, 2012 9:15:00 AM

kah kah kha ...tang tgk slip gaji bos tu aku suke kak...akupun meroyan jugak....hahahaah

kak, tang reply 'k' tu aku selalu dpt...bos aku laa selalu reply gitu, aku ni punye laa sms report panjang2...nyampah!

Monday, April 23, 2012 9:19:00 AM

:) sms singkatan sukar difahami....

TGK GAJI BOSS

wow.....

Monday, April 23, 2012 9:23:00 AM

Mok... spelling 'menjengkelkan' tiada huruf 'g' selepas 'men...'
sila semak kamus semula... ;p

Monday, April 23, 2012 9:27:00 AM

mak selalu sentap dgn msg laki sendiri ja..pong pang kita cerita dia reply pndek ja..sgt tk patut ok.. *pdhl reply curi2 dlm kelas..mmg gitu lah..hahahaha

Monday, April 23, 2012 10:07:00 AM

sentap

Monday, April 23, 2012 2:34:00 PM

aku pun hampir meroyan tgk pay slip boss aku yg mmg tak dak potong pepe tuh ... tu br boss kecik belum boss yg layak cam ko kak dpt elaun 150 tu ...hehehe


tak suka org bls sms singkatan buat aku baca 4-5 kali .... contoh t8 care ...serius aku tak paham t8 tu

Post a Comment