Thursday, April 19, 2012

Selamat Hari Lahir, Selamat Maju Jaya Dan Moga Selamat Semuanya


alhamdulillah...aku baru lepas makan secara kenyang yang teramat ni...
ekseli kat opis aku ni, tengahari tadi ada sambutan majlis perpisahan 2 orang pegawai...majlis menyambut kedatangan pegawai baru...dan majlis hari lahir staff dari bulan Januari hingga April..3 majlis sekaligus...jimat belanja...kan kan...

ok ni jek gambar yang ada...ni pun kamera opismate...
aku sibukkan diri tadi...hehehe...

backdrop...

hadiah tuk mereka yang terpilih... 

yang paling penting menu untuk hari ni lah kan...
nasi beriani kut...eh ke salah...entahlah...
sebab aku makan sikit jek...kureng la nak ada riani ni...hahah... 

cam biasa ada nasi...

daging masak hitam ke masak kicap??? 

yang ni kompem la ayam masak merah...hehehe... 

acar kut... 

ni apa ek???

papadom... 

buah buahan... 

dan bubur kacang hijau sebagai pemanis mulut...bapoknya banyak tau...
kami kami ni siap tapau lagi...hehehe... 

dan yang paling penting surelah kek dari Secret Resepi ni...
kali ni aku pilih perisa Coklat Chesee sebab Choclate indulgence nan ado yang beso...seme nya slide2...sob sob... 


eh yang bestnya lagi ada ice cream potong...
ada pelbagai perisa...nangka, durian, cendol, kelapa, kacang merah, cempedak...
giler ko, dalam sejuk ekon dok pulun makan eskrem tuu...hahahaha... 

ehem ehem...persal gitu KAPT???malu ek... 

my bos dan my opismate... 


beria aku buh gambar orang lain kan...gambar aku mana mana mana...
hehehehe...ni ni ni...
kan muka aku tu...hahaha...
jadilah buh gambar gini...mak segan nak buh gambar penuh...aci tak??? :p

sekian, cerita tengahari mak tadi...
skang bos dah balik, malam ni dia mau ke miri...so aku pun mau balik skang boleh??? 

8 comments

Thursday, April 19, 2012 3:15:00 PM

hahaha.. bangga2 la tgok backdrop x sbrpe tu, mana la taw itu hasil terakhir naz kat situ if naz dpt tukar memane kn :)

Thursday, April 19, 2012 3:16:00 PM

dalam banyak2 makanan kat atas tu, aku terliur ngan buah mangga tu ajer..kahkahkahkah

Thursday, April 19, 2012 3:53:00 PM

eskem potong tu syok!!!! pastu,kemain si naz cci enterprem..

Thursday, April 19, 2012 4:24:00 PM

ahaha, mane aci amik gambo nyuruk blakam tong..well, ekceli, daku pon segan nak amik pic full punye..since baru branak 2 ni, badan bagai dah di pam², sob sob..

Thursday, April 19, 2012 4:29:00 PM

eskrem potong tu sedapnyaaaaaaaaaaaa

Thursday, April 19, 2012 4:57:00 PM

byk2 menu tu...
eskrem potong jugak menjadik pooojaaan hatiku! =p

Thursday, April 19, 2012 6:33:00 PM

salam kenal. i dah follow blog ni.follow i balik ye..tq..;D

Friday, April 20, 2012 7:54:00 AM

tu menyorok tu mesti dok mkn lagi kat belakang tu hihihi

Post a Comment