Thursday, April 19, 2012

Tutti Frutti...Buat Pertama Kali


huhuhu...selamat pagi semua...
tadi nengok dalam deraf...nampak entry ni...
lor rupanya mak belum publish ek...dah berbulan kut citernya...
tapi takpelah, mak nak jugak post kat sini...buat kenang kenangan...
kesian kan..orang lain dah lama sampai ke Tutti Frutti sana...
mak ni baru pertama kali...siap bawa anak² semuanya...

masa memula sampai tu terkial² tak tau camner nak amik seme...
siap tanya kat adik pekerja situ...arghh dulik la kan...malu bertanya tersalah amik...hahaha...
dah amik seme sekali bayar mak aih...hampir RM20 lebih untuk 3 mangkuk yang kecil..humang aih...amik tak ingat donia ginilah... :p
tapi sesekali bleh la...kalu hari² bengkok jugak...sib baik mak bukan penggemar tegar...
aiskrim malaysia jugak dihati mak...hahaha...

kakak dan aiskrimnya...
kemain banyak cokelat chip yang dia buh dalam tu tau...

ada sikit senyum la pat makan aiskrim mahal kan...hahaha...

irfan plak takmo kongsi...dia nak makan sendiri...huh...

ni majuk ke apa aku pun dah lupa...

ok, cam biasa gambar tuan tanah takde la...segan nak tunjuk gambar skang...badan kan masih mengembang...
hahaha....

ok babai...siapkan keje dulu...tengahari ni ada makan free...sapa nak join meh la... :p

21 comments

Thursday, April 19, 2012 9:18:00 AM

belum dapat sijil halal ni....

tapi confirm dah apply dengan JAKIM...tunggu kelulusan... :)

sedapnya

Thursday, April 19, 2012 9:18:00 AM

belum dapat sijil halal ni....

tapi confirm dah apply dengan JAKIM...tunggu kelulusan... :)

sedapnya

Thursday, April 19, 2012 9:22:00 AM

rambut kak hanan la nih pun dh panjang..hehe..lama hg peram n3 nih..pepun irfan ttp macho..hehe

Thursday, April 19, 2012 9:23:00 AM

lieya rase sekali jek kak...biase2 je laa rasenye....boleh laa kan kak.....

Thursday, April 19, 2012 9:33:00 AM

betui tu sekali sekala rasa okeh..tp kalau hari2 mau botak kepala..

Thursday, April 19, 2012 9:36:00 AM

samalah kita bukan peminat tegar ni, tapi suami dan anak2 punyalah suka..sesekali bolehlah, selalu bankrapp

Thursday, April 19, 2012 9:43:00 AM

sy xpernah g kak..hahaha

Thursday, April 19, 2012 10:28:00 AM

dah sampai..kami tgh berazam nk pi gak kat juru sana hahaa...

Thursday, April 19, 2012 10:31:00 AM

biasa jer kan rasa dia...lebih berminat dgn makan tengahari free kat opis kamu..bestnyer..ngeeee

Thursday, April 19, 2012 10:32:00 AM

x pernah rasa lgi ais krim nie

Thursday, April 19, 2012 10:42:00 AM

wah... sdp ni...

Thursday, April 19, 2012 10:46:00 AM

aku tak penah lg menjejakkan kaki ke dalam tutti frutti ni..ntah bile agknye nak merase..sob..sob..

Thursday, April 19, 2012 11:09:00 AM

same ngan ai jugak, tak rajin hayat makan tuti fruti ni..btw, ai pon same, lepas terberanak no2 ni, nangis tau nengok badan kat cermin..cermin pon malu tengok badan maks, huwawawawa..

Thursday, April 19, 2012 11:22:00 AM

Ade rs beku otak tak? Sy klu mkn mende alah nie, terase beku otak kejap. Hahahahah!

Thursday, April 19, 2012 12:21:00 PM

x penah try lagi ;(

Thursday, April 19, 2012 12:24:00 PM

teringin nak mkn tutti fruti ni, tapi kat tempat akak, takde lagi

Thursday, April 19, 2012 1:06:00 PM

mintak skittt

Thursday, April 19, 2012 1:36:00 PM

hehe....ayung pun lom penah pekena lagik tutti fruity nih kak...

biasa makan walls jer..hehe~~

Thursday, April 19, 2012 3:17:00 PM

kat ktn ni ader dua stall tutti fruitti ni..tapi aku tak penah try..best ker zan?..

Thursday, April 19, 2012 4:04:00 PM

tak pernah pun makan eskrem ni..

Saturday, April 21, 2012 9:54:00 AM

Tak penah mkn pun lg....mahai...hehe

Post a Comment