Wednesday, April 25, 2012

WW: Pro Montok


ari tu...belek² suratkhabar...ternampaklah iklan di bawah ni...
adehh...aku pulak yang naik segan...
hurmmm...

ari tu iklan cam NI...skang macam ni plak...
wuhuu...

notadijariku: WW dihari selasa tuu...kelass ko jahh...esok kan mak cuti... :p

17 comments

Tuesday, April 24, 2012 3:24:00 PM

vavavava ori ke tuh ..muahahaha

Tuesday, April 24, 2012 3:24:00 PM

amboi..montoknyer.... :p

Tuesday, April 24, 2012 3:35:00 PM

haha..adoi la mcm2..apa kes nih..haihs..wat malu nusa dn bangsa ja..dh la model melayu bertudung lak tuh..
p/s ..tuh aku dok heran..awat WW lak..rini kan tuesday..esok hg cuti ya?

Tuesday, April 24, 2012 3:50:00 PM

makin la makin dieksploitasikan pulak mereka2 yg bertudung ni
cam bagus jek, huhu!

surat kabar apa ni kak?

Tuesday, April 24, 2012 3:50:00 PM

Hahaha.. mcm menjadi jew .. boley try tgok , tp toksah la ltk pic mendada cenggitu . malu mak , nyah! hahahahah

Tuesday, April 24, 2012 3:53:00 PM

penting sgt ke membesarkan ni...

nanti orang asyik pandang je...menambahkan dosa

Tuesday, April 24, 2012 3:59:00 PM

terlebih montok nie..hehhe

Tuesday, April 24, 2012 4:05:00 PM

retu ada tgk kat FB org duk pos iklan ni.
NI sokkaba mana ni buh iklan cenggini rupa gaya ni. Aduyainyer pun..

Tuesday, April 24, 2012 4:05:00 PM

montokssnyeeeeee hikhik.. iklan skrg cam takde tatasusila org melayu.. kita lak yg malu nengok eh

Tuesday, April 24, 2012 4:09:00 PM

montok sungguh

Tuesday, April 24, 2012 4:17:00 PM

hamboiii..tak segan ke cik kak nih =P

Tuesday, April 24, 2012 9:00:00 PM

macam tak sesuai jer model bertudung tu..

Tuesday, April 24, 2012 9:43:00 PM

malu aku tgk iklan ni. bertambah malu tgk kemain lebor pompuan tu sengih sambil mendada!

Wednesday, April 25, 2012 7:19:00 AM

paper apa yg awak baca nie...

Wednesday, April 25, 2012 7:36:00 AM

aduyai..knp msti guna wanita btudung utk iklan mcm ni???

Wednesday, April 25, 2012 8:54:00 AM

geli sungguh...sanggup jadi model gini

Wednesday, April 25, 2012 12:41:00 PM

teruk kan kak..ima bru igt nak post entri ni tp akk dah buat dulu ima tumpang comment jer ler ;-)

Post a Comment