Wednesday, April 4, 2012

Yang Ditunggu Sudah Tiba


yey, sudah sampai parcel yang ditungngu...
lama aku tunggu...dari minggu lepas lagi kut...

aku beli dua novel ni...
tak sabar nak baca...nak² novel KASIH ANTARA KITA...
ni seme gara² drama CINTA BUAT EMELDA ngan tengah bersiaran tiap isnin hingga khamis di TV3 jam 7 Malam tulah... 

ok, nak dijadikan citer, minggu lepas aku ada order 2 novel di web MPHONLINE tulah...
geram punya pasal sebab cari kat kedai buku takde novel yang dikehendaki...
lagi pulak aku ni jenis tak bleh nak menunggu...perasaan ingin tahu tu membuak²...
sesekali aku layan gak drama CINTA BUAT EMELDA tu...
tapi kadang tak terlayan...sebab biasalah kan, petang hari banyak hal nak buat...
nak solat la, nak uruskan anak² la...dan juga uruskan diri sendiri...
senang citer beli novel sudah...dah abis novel, tak nengok drama pun takpe...
kalu tertinggal satu dua episod pun tak jadi masalah...kan kan...

tak sabar aku nak balik baca...tapi novel MANISNYA CINTA pun lum abis aku baca...hehehe...edisi tamak punya pasal la ni...

tapi kan, pelik aku ngaper lembab benar drama BICARA HATI kat astro prima tu ek...sib baik novel dia aku dah khatam...so tak jadi masalah la...lagi pun pelakon drama tu pun tak berapa kick...tu yang selow melow tu...

notadijariku: lenkali jangan peram parcel orang bleh dak...letak jek dalam pigeon hall tu... :p

14 comments

Wednesday, April 04, 2012 3:28:00 PM

hahaha gila ar akakk.. huhu ni yg nak carik novel gak ni huhu

Wednesday, April 04, 2012 3:31:00 PM

@nazirah
beselah...semangat lebey...hahaha

Wednesday, April 04, 2012 3:34:00 PM

layan gak drama nie, kalau terlepas drama nie boleh download :)

Wednesday, April 04, 2012 3:41:00 PM

@izyantyPersonalTaste
kita kadang cam takde masa nak laya..tu yang gigih layan novel tu...hehehe

Wednesday, April 04, 2012 3:41:00 PM

lynn baru jek beli cite emelda tu kat mph alamanda tadi.. tp lain giler kot cite tu ngan tv

Wednesday, April 04, 2012 3:44:00 PM

@MRS. K
lain ek..mungkin ditambah perisa kut...hehehe

Wednesday, April 04, 2012 3:54:00 PM

Pelakon pun boleh tambah kick jugak yer... mmmm... OK

Wednesday, April 04, 2012 3:55:00 PM

@Izni Hafiz Abdul Rashid
yelah...hehehe...kalu eron ajis berlakon lagi kick kut...sure hari2 dok tunggu depan tb...ekekeke

Wednesday, April 04, 2012 3:56:00 PM

wey bicara hati tuh mmg best la..aku suka novel tuh..adik aku punya..aku nih suka pinjam novel adik aku..nnti lam pantang sure aku baca novel2..hehhe

Wednesday, April 04, 2012 3:58:00 PM

@.:fyzz:.
novel dia memang best..tapi drama tu yang tak best...hahaha...

Wednesday, April 04, 2012 3:59:00 PM

aku br sempat tgk cinta buat emelda tu smlm
tp tgk gitu2 jek
mcm best gak cerita tu..
tp novel yg aku soping aritu pn xsempat baca lagi
acaner?? asal start nk baca jek tertido..hahaa

Wednesday, April 04, 2012 4:04:00 PM

:) terbaik

Wednesday, April 04, 2012 4:15:00 PM

boleh la baca isi masa lapang kan akak :)

Thursday, April 05, 2012 9:29:00 AM

novel ni sy beli kt KL je.. ada satu kedai kt jalan TAR tu, mmg ada diskaun 20% utk setiap novel.. yay!!

Post a Comment