Thursday, May 31, 2012

1 Untuk Saya...Dua Untuk Cikgu


itu hari kan...minggu lepas kut, ada sambutan hari guru...
dah omak tak berapa nak pandai baking ke apa...mak tempah jek brownies cam besday dak irfan dulu...
sekali mak tempah 3 kotak tuu...
sekotak tuk makan kat rumah..2 kotak lagi untuk cikgu di sekolah...

brownies simple jek...tapi sedap...
tu yang dok merepeat order tu...
brownies la senang...tak perlu nak potong² bagai kan...

2 ni tuk cikgu...

1 ni aku anak beranak kan..
ye ke anak beranak sekali...hehehe...tapi tak pai seminggu pun dah bis...eh dalam sehari dua jek...
sebab sedapp....

mekasih kak ram...lenkali boleh tempah lagi...

10 comments

Thursday, May 31, 2012 1:39:00 PM

untung cikgu..nmpk pun sedap..mcm moist je cake nye..

Thursday, May 31, 2012 1:42:00 PM

@Falsya
beli jelah mampu....nak buat mak jemah tak pandai...hahaha

Thursday, May 31, 2012 1:49:00 PM

sy nk blajar la..nt akak leh order dgn sy.. hahaha

Thursday, May 31, 2012 1:52:00 PM

@MizzTina
hahaha , sila sila...nanti leh dapat rege diskaun dak... :p

Thursday, May 31, 2012 1:55:00 PM

cantik & nampak sedap

Thursday, May 31, 2012 1:57:00 PM

tahun depan bagi gini jugak la kat cikgu..tapi beli jugak la..
kalau nak buat mau tunggang langgang dapur..hahahah

Thursday, May 31, 2012 2:39:00 PM

aku lagi sempoi ..surat bg hari isnin ... selasa pagi dah nk buat even panjang pi beli kek pisang kat mydin ...hehehe

syg la cekgu2 kat irfan mak die pandai amik ati ... kan kan

Thursday, May 31, 2012 3:22:00 PM

sodapp nye mak aaiiii

Thursday, May 31, 2012 3:26:00 PM

menggiurkan~~

Sunday, June 03, 2012 2:35:00 PM

tui kata mu izan..senang tak yah nk pk potong2 semuakan...
musti happy ja cikgu depa..

Post a Comment