Wednesday, May 2, 2012

Buku Masakan Pilihan Pakar Pemakanan


itu hari...aku ni banyak cerita itu hari...hahaha...
sebelum kejadian aku balik kampung secara cemas...aku ada order buku di bawah ni kat fb...
sebab dah lama gak la aku mencari buku seperti ini...
wajiblah ada buku resepi kan, bagi ibu yang tak berapa nak pandai masak cam aku ni...
lebih² lagi masak menu tuk anak² yang baru nak diperkenalkan dengan makanan pelengkap...
hehehe...cam kelakar pulak aku rasa...walhal anak dah tiga tu...
tapi takper...ok la tu kan...mempertingkatkan kemajuan diri sendiri...dari takde ka n...

takmo cakap banyak...nilah bukunya...
sangat kalerful...mak suka...mak suka...

ha, nah amik...sekali mak tolong orderkan tuk member² yang berminat sekali...
ada 2-3 orang mak kena pos lelaju tau...huhuhu... 

yang paling best...dalam ni macam² resepi, cara penyimpanan, cara masakan menu tuk bayi , toddlers...dan kanak² pun ada tau... 

contoh bubur dan puree... 

eh macam² lagilah...ada lebih kurang 163 mukasurat gitu...dan siap dapat penanda buku lagi...hehehe 

nengok tu...resepi sihat untuk bayi anda...dari umur 6 bulan sampailah ke pra sekolah tu kut...
moga² lepas ni aku jadi semakin rajin memasak untuk anak²...

untuk diri sendiri??? tak payahlah kut...kata nak diet...hahaha... :p

notadijariku: ada sesapa yang nak sila bitau aku dengan kadar segera...aku leh tolong orderkan...

15 comments

Wednesday, May 02, 2012 2:17:00 PM

brape hengget ni??
apesal blog ko ari ni tunjuk benda2 yg aku nk beli gak ni
huh tak bleh jd ni
meh kabo mana beli

Wednesday, May 02, 2012 2:21:00 PM

brp rm ni cikmot?berkenan pulak..

Wednesday, May 02, 2012 2:23:00 PM

@syanasaid
rm18...nanti kalu ada second batch punya gb aku order tuk ko...mau???

@*azni*
rege kat buku tu RM20 tapi kita beli rm18 jelah...

Wednesday, May 02, 2012 2:32:00 PM

owh leh kirim nnati..

Wednesday, May 02, 2012 3:21:00 PM

buku tu nampak menarik, kalerful.

Wednesday, May 02, 2012 3:34:00 PM

buku ni kalau tak silap akak, dalam web page nestle pun ada... kalau member boleh download-free... cuma bila nak print la... kalau print kaler dpt la warna-warni... klu tak black & white je la... ;p

Wednesday, May 02, 2012 6:00:00 PM

The pit stop of fashion lovers. We offer the range of dazzling and mesmerizing Sarees for your Baju Kurung,Kebaya and Kaftan, Punjabi Suits, Salwar Kameez exclusively imported from India. Various colors, designs, popular fashions, and textiles custom-made for you to bring colours in your life

http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/

Wednesday, May 02, 2012 8:10:00 PM

Pelbagai menu + cfm menarik kan...:)

Wednesday, May 02, 2012 10:28:00 PM

waa bagus nie ..
yelahhh bantu kan .. akk punn ada buku masakan tolong2 masak ekeke ;)

Thursday, May 03, 2012 9:35:00 AM

mak dah kaji semalam..mmg best lah..harus try buat ni..

Thursday, May 03, 2012 9:59:00 AM

waa menarik buku nih...hadiah kt aku satu izan heheh

Wednesday, May 09, 2012 11:24:00 AM

brape hengget erk nih?... nak jugak!!!....

Thursday, May 10, 2012 4:04:00 PM

salam nk tnye kalau sy nak oder buku ni mcm mane ye.?

Thursday, May 10, 2012 4:09:00 PM

@mira kassim
boleh...email dekat saya comot81@gmail.com

Friday, June 08, 2012 10:41:00 PM

buku nie still ada stock lg tak?

Post a Comment