Tuesday, May 8, 2012

Cupcake VS Kek Cawan


ari tu....teringin nak makan cupcake...
so nak makan punya pasal...
pergilah mencari kat pasar tani hari selasa...
kalu hari jumaat takde rasanya...

dan hari tu...
2 bekas aku amik...
satu bekas ada 3 cupcake...regenya RM4 setiap satu bekas tu...
dan ada tiga perasa butter cake tu, coklat, stoberi dan biasa punya...

cupcake ni dijual oleh kak ida tu...
dia pun ada blog...fb pun ada rasanya....
klik jelah pada banner...terus ke blogspot kak ida ni...

hohohO...yey, hari ni hari selasa...ada pasar tani..
leh la beli cupcake ni tuk anak dara...dia suka makan...
sesambil omaknya leh tumpang sekali...hehehe...

notadijariku: walaupun ada orang kata nampak comot..tapi bagi aku yang penting sedap...
huhuhu...sedap la sebab aku tak pandai membaking... :p

13 comments

Tuesday, May 08, 2012 8:56:00 AM

sedapnya cupcake... :)

Tuesday, May 08, 2012 8:56:00 AM

comel je tgk.. sy blh la buat, tp nk hias xreti..hahaha

Tuesday, May 08, 2012 9:12:00 AM

wahhh mmg nampak sedap

Tuesday, May 08, 2012 9:15:00 AM

nampak comel......makan sedap ni

Tuesday, May 08, 2012 9:37:00 AM

Ishh ni buat lieya nak gi pasar tani gak ni kak hihihi

Tuesday, May 08, 2012 9:56:00 AM

rupa tak penting.asal sedap oklah kan.bestnya ada jualan mcm2 kt ofis cikmot.

Tuesday, May 08, 2012 10:34:00 AM

klu fahim mkn krim tu penuh ke pipi pyh plak tu nk hilang warna nye ... hahaha

boleh tahan jugak la rasa nye

Tuesday, May 08, 2012 11:20:00 AM

I love cupcake gak..(ish tatkala mengandung nih semua menda nmpak sedap hatta bubbur baby hehe)
izan tak terer baking..hg terer masak bubur kt anak2 ok la tuh..lagi best pa...tp kalau hg belajaq kompem sedap cupcake yg hang wat tau...

Tuesday, May 08, 2012 11:25:00 AM

haitu kt blog sorg lg kata tk sedap..kt sni akk kata sedap plk..hehehe

Tuesday, May 08, 2012 11:43:00 AM

selalunya klu beli cupcake mesti tak puas hati... mcm tak puas makan... ada je yg tak kenanya...

maybe sbb kita pernah rasa / buat yg rasa lagi sedap kot...
ya... tekak akak cerewet... :(

Tuesday, May 08, 2012 11:56:00 AM

Suka tengok cupcake yang pelbagai corak..
Kadang tu rasa sayang nak makan ;)

Tuesday, May 08, 2012 12:55:00 PM

kak....nk order buleh?
hehe~~

Monday, May 14, 2012 12:08:00 PM

As-salam... Thanz tlg promote cupcakes IDAERA CUPCAKES hehe... Kak Ida ade berniaga di pasar tani putrajaya hari Jumaat... Tq tq

Post a Comment