Thursday, May 24, 2012

Hari Belia Negara...Sedikit Sebanyak Terasa Tempiasnya


salam semua...hari ni merupakan hari kedua berlangsungnya HARI BELIA NEGARA 2012 yang memaparkan HIMPUNAN JUTAAN BELIA...hurmm...moga tercapailah hasrat jutaan itu...

dan pagi ni aku jadi hagak hangin ke tempat kerja...mana taknya masa ke tempat keja dari rumah yang selama ini hanya mengambil masa lebih kurang dalam 5-10 minit ikut kelajuan tapi sekarang semuanya menjadi hampir 30 minit...kerana kesesakkan lalu lintas disebabkan beberapa jalan utama yang telah ditutup...sobs...hilang mood mak nak bekerja...

ni mula terasa nak bersiar² kat tapak karnival kejap² lagi ni...dah alang² kan terasa tempiasnya...apa salahnya...huhuhu....

gambar pagi tadi...di kala kesesakan yang melanda, sempat aku snap gambar kan...
kelihatan berbaris berpuluh² buah bas transit yang akan membawa anda ke destinasi yang hendak dituju sempena hari belia negara ni...

nengok gambar di bawah ni...terang² merasa tempiasnya kan...sepanjang siarkaki DCA tu...hurmmm

for more infor berkenaan dengan LAYOUT TAPAK leh nengok kat SINI untuk kemudahan korang korang jugak...

notadijariku: ok, esok aku cuti...cuti hari belia katanya...hahaha...

6 comments

Thursday, May 24, 2012 9:11:00 AM

besh ler esok cuti.. :)

Thursday, May 24, 2012 9:33:00 AM

bleh ke cuti ???opis bg ke ko apply sendri ni kak ....

Thursday, May 24, 2012 9:43:00 AM

Lagi2 ade jom heboh kak... Bertambah la sesak.... X sanggup laa nak pegi....

Thursday, May 24, 2012 9:58:00 AM

kak, jom pegi hri minggu ni.. dating kt sn

Thursday, May 24, 2012 11:55:00 AM

cuti sendri ke cuti diberi..bestnye cutiiiiiii..

Thursday, May 24, 2012 1:29:00 PM

lor msti tension kalau jam nenas nih kan..sabo je la

Post a Comment