Thursday, May 3, 2012

Jual Jual Jual Tapi Bukan Aku Yang Jual


tadi kan aku dah kata ada jualan kat bawah opis ni...
cam biasa...jualan di hari khamis kan...
sajalah turun kejap...sebab mau mencari nasi kerabu...

sekali mak terpedaya dengan menda alah di bawah ni...

sekali tanya harga RM5 satu...
ahh sudah...memang terpedaya dah ni...
sebab comel² jek...kata brother tu nak abiskan stok...katanya...
kut² stok baru sampai... :p 

dah nama terpedaya...
aku pun belilah 2 biji tupperware jenis gini...
sib baik siap ada sudu dan garpu...
senang nak bawa p travel jejauh... 

ishh...memang bahaya kalu ada jualan time gaji tengah wangi ni kan...huhuhu...

notadijariku: sok misi mencari adiah tuk anak dara...siap tanya kat aku lagi...bu' bulan ni bulan mei kan...sambil tersengih²...haiya dia ingat la tu besday dia tak lama lagi...adehh...masak masak...

15 comments

Thursday, May 03, 2012 2:45:00 PM

comel la kak...

Thursday, May 03, 2012 2:51:00 PM

@mizzkechique
comel kan...sebab tu akak beli...hahaha

Thursday, May 03, 2012 3:03:00 PM

mak naaaaaaaaakkkk

Thursday, May 03, 2012 3:04:00 PM

beli jgn tak beli...hahahaha

Thursday, May 03, 2012 3:10:00 PM

mentang2 la gaji tengah lebat kan..aku pun tadi pi jenjalan rembat baju sepsang kt kak pia..utk raya nnti..
emm wey jng dilupa bulan kelahiran aku sama ngan hanan tau..this sunday..jng lupa..

Thursday, May 03, 2012 3:17:00 PM

comel laaaaa...

Thursday, May 03, 2012 3:19:00 PM

ha ah memang ok bekas ni.. akak ada beli dulu jenama baby ok kot.. tapi mahal.. RM12.90... NI KIRA Murah ler... anak kita berkongsi bulan yang sama kan... kan...

Thursday, May 03, 2012 3:26:00 PM

comel nya..menarik jer...

Thursday, May 03, 2012 3:34:00 PM

nape sini takde jualan cam tempat mu kak??? jeles sungguh tau dop

Thursday, May 03, 2012 3:47:00 PM

comel sis
terpikat anum

Thursday, May 03, 2012 3:47:00 PM

comel sis
terpikat anum

Thursday, May 03, 2012 3:47:00 PM

kak nanti roger mende pe menarik kat kedai yg akak nk pegi tu org nk order la .... cam irfan ari tu akak beli topeng kan ..kali ni ima nk mende lebih kurang gitu yg boleh buat budak2 hepi ..nanti bgtau tau .....

Thursday, May 03, 2012 4:46:00 PM

mcm ikea punye bekas kan

Thursday, May 03, 2012 5:27:00 PM

wei sekeh ko ni
aku yg gatal biji mata tgk
hahaaa

ape kata, ko snap gambar barang2 yg ade kt situ pastu tag aku kt FB
mana tau aku nk beli, aku bank in kt ko
hahaaa aci tak??

Friday, May 04, 2012 10:41:00 AM

cun!sama mcm bekas makanan dutchlady=)

Post a Comment