Friday, May 25, 2012

Kerana Pau


ritu ada masak pau...
nak makan punya pasal kan...
nengok pau AKU ni...gebu gebu kan...
cam tuan dia jugak....

ada pau inti kacang merah...dan pau inti kelapa pandan...

inti kacang merah...

inti kelapa pandan...

yelah yelah...aku tau korang tak caya aku yang masak...
hehehe....
dah tu memang bukan aku yang buat...aku kukus jek pandai...
sebetulnya aku beli masa kat jualan puspanita ritu...
yang frozen jelah kan...
tapi memang best la...hehehe....

8 comments

Friday, May 25, 2012 7:28:00 AM

sedapnya yg pandan tuuuuu

Friday, May 25, 2012 8:52:00 AM

adehhh pagi2 ni tgk pau kau teringin plak.

Friday, May 25, 2012 10:15:00 AM

dah agak dahhh msti beli punye je ahahah.. akak kan rajin buat puree je hahaahah haahahah

Friday, May 25, 2012 10:36:00 AM

time tgk gambar 1st tu pn aku mcm was2 jek ko kabo ko buat
hahahaa
aku tak percaya..cintaaa..hahhaa

Friday, May 25, 2012 11:33:00 AM

kalau yg home made mmg sodap

Friday, May 25, 2012 3:52:00 PM

dah agak dah .. sbb arwah mak aku kate pyh nk nk buatnye...hehehehe

Saturday, May 26, 2012 7:19:00 AM

tergugat keimanan tgk pau akak nih..hehe, ada lg x? =)

Sunday, May 27, 2012 2:19:00 PM

ceh..matian aku caya hg yg wat tau..tp hg ttp wt gak ngan mengkukuskan nya..eh best lak tgk pau nih..jiran aku ada gak jual yg frozen gini..;

Post a Comment