Friday, May 25, 2012

Macam Adik Ngan Kakak...


citer petang semalam...
semalam kan, aku ada terbaca kat blog beautifulnara tu yang mereka ada buka booth SUPERTOTS kat bawah sempena hari belia ni kan...
yang bestnya booth tu ada di bawah opis aku ni jek...
apa lagi, kemain beria aku turun kan...walhal nak balik sesangat dah time tu...
semata aku turun sebab kata abang nara kat fb dia tu ada diana danielle....
saje nak nengok dia secara live...
tunggu dalam beberapa minit...pastu diana pun sampai...

masa dia sampai tu kan...aku ngan opismate jadi kaget semacam...
tah macam segan pun ada...tetiba jek...hahaha...
tapi dah terlajak turun kan...kami pun main snap jek gambar diana tu guna henpon kokak aku ni...
tu yang gambar tak berapa nak cung tu...
ekeke...

diana masa memula sampai...sempoi jek dia..muka natural...tak mekap pung...
ate orang dah cantik kan...tak mekap pung cantik...nak2 muka pan asian...

diana ngan bunting muka sendiri...

pose dia lagi...main snap jek...janji ado...hahaha...

at last ada gak muka aku ngan dia...
nampak aku kecik la plak..
ke saiz gambar ni...hahaha...berangan... :p 

pastu tetiba ada plak gambar aku ngan abang nara...hahaha...nak jugak tu... 

dekat2 cam gini leh ar turun nengok kejap kan....ekseli alasan sebenar nak beli kek SR tu, tapi dah terburu2 kek kemana tah...hahaha...itu memang alasan yang logik kan...

notadijariku: bestnya cuti hari ni...jom suping dik iris...huhuhu...

9 comments

Friday, May 25, 2012 12:13:00 PM

wahh.. seronoknya dapat jumpe artis.... siap dapat bergambar dgn abg nara...

Friday, May 25, 2012 1:19:00 PM

penah time berbuke pose kat luar table die belakang table falsya..sgt2 sweet xde makeup pun nmpk cantik..sgt2 friendly n hormat org tua..bile diana nak balik siap salam kiteorg satu table..;D

Friday, May 25, 2012 2:14:00 PM

wahhhhhhh..


izan nampak selim..

Friday, May 25, 2012 2:59:00 PM

wah, snap gambar ngn artis popular.. :)

Friday, May 25, 2012 3:11:00 PM

tingginya beliau..

Friday, May 25, 2012 3:51:00 PM

wahhh jumpa blogger tekanl .. kaget ... diana tu ok la jugak...untung opis dok kat hot area

Sunday, May 27, 2012 8:48:00 AM

kiranye rendah juga la ko

Sunday, May 27, 2012 1:39:00 PM

acewah..mik gambar ngan abang nara yg ngetop tuh..cayalah..
wey...lawo la diana dianelle nih..awek farid kamil dier kan..buat2 tnya lak hehe..
pepun..dia tinggi ar..pakai heel gamaknya...:)

Monday, May 28, 2012 10:34:00 AM

amboiii kemain bergambo dgn retis ye kak hihihii

Post a Comment