Wednesday, May 30, 2012

Mari Kita Nengok...Siapa Yang Kena


ok, aku malas dah bertangguh²...lagi cepat lagi bagus kan...
sebab seme dah ada...senang aku pos jek nanti...hehehe...

tuk kengkawan seme...ni no korang ye...
aku guna khidmat random jek ni...
malas nak melecehkan diri sendiri...
agak sedikit lemau disini....

1. ayang
2. zana adieyza
3. MizzTina
4. kella
5. aLyNnZ
6. Shamz + Fieza = Muiz
7. SyilaSyira
8. eizan nor
9. nanakimie
10. .:fyzz:.
11. ch@
12. mawarbiru
13. syanasaid
14. Afne
15. Delimasari
16. mMoOnN aAlLeEaA
17. Mrs. Mel
18. Lina
19. Masya
20. maszmadi
21. bunga_rose

(^____________^)

2. zana adieyza

3. MizzTina 

4. kella 

9. nanakimie 

10. .:fyzz:. 

11. ch@

18. Lina 

19. Masya

eh FM ada 7 kan...tapi kenapa senarai pemenang ada 8....hehehe...
cam biasa adalah salah sorang akan dapat adiah yang lain...

ok, kepada awok awok semua...silalah kasi alamat awok awok semua ke email 
comot81@gmail.com

dengan kadar segera ek...lambat aku kasi ke orang lain :p

notadijariku: kepada yang tak terpilih, janganlah kecik hati...nanti bebila singgah lagi...aku wat give away lagi ek...hok simple dimple cam gini...aku korek² apa lagi yang aku ada yang bleh di buat give away...so jangan corner, corner....

ekseli aku lebih suka memberi kepada pengomen tegar dan pembaca setia blog ni...kalu silent reader, ate mak mana tau yang kamu ada baca...silent reader kan...hehehe....

10 comments

Wednesday, May 30, 2012 2:01:00 PM

yay, dpt!!! mekaseh kak mot.. hehehe..
*jejoget*

Wednesday, May 30, 2012 2:14:00 PM

woh, sangkutlak nama i kat situ. thank you cik mot. hihiiii.

Wednesday, May 30, 2012 2:24:00 PM

eh sy dpt lah yg no 18 tu hehe...terima kasih...skrg jg sy emel alamat hehe ;-)

Wednesday, May 30, 2012 2:29:00 PM

aloooo mana no 14? mesti ko lupa nk tepek ni hehe

tahniah semua!

Wednesday, May 30, 2012 2:47:00 PM

tahniah semua... sbb aku tak minat tu tak mo bg nama baik bg kat org lain yg suka.. cer CM bg kain pasang ke kompom aku letak nama ...hehehe

Wednesday, May 30, 2012 3:04:00 PM

tahniah kpd pemenang

Wednesday, May 30, 2012 3:27:00 PM

rejeki si ibu mengandung..hehe..tq cikmot..nnti ai bagi alamt k...:)

Wednesday, May 30, 2012 4:52:00 PM

Terima kasih... syukur..
murah rezeki pemberi give away ni lagi..
jom jawab teka teki kita lok! hhehe

Thursday, May 31, 2012 4:06:00 PM

eh,nana dapat ye...ok sis,t nana email ye,sori lambat...and thanks inform nana...huhu....

Monday, June 04, 2012 12:29:00 PM

yeaahhhhh menang yer.. nama saya yg last tu kan.. siap gosok² mata.. sbb baru perasan.... (^___^)v

Post a Comment