Monday, May 28, 2012

Murah Murah Murah...Beli Beli Beli...


jumaat lepas adalah sorang opismate aku ni, dok bertanyakan sal kat mana nak beli botol susu untuk EBM kan...leh jadi pakar rujuk dah aku ni...
so aku pun bitau yang sekarang ni ada offer kat web enjoybreastfeed sana...
3 boxes yang ada 30 botol hanya berharga RM87 yang mana satu botol harganya lebih kurang RM2.90 gitu...mak aih...murah tu...cap Bumblebee...
dek kerana atas dasar pertolongan, tanpa segan aku tolong orderkan tuk dia sekali...
maybe hari ni kut botol tu sampai....naik kanggaroo...patutnya sampai minggu lepas, tapi ada hari belia, jammed....kanggaroo tak dapat masuk...hehehe....

so pada ibu² or bakal² bf ibu...leh la ke web tersebut...cuci mata, cuci poket...beli barang² tuk breastfeeding...sementara harga tengah murah ni kan...


pastu kan, pam S3 cam dibawah ni pun murah....RM299 jek tuk single pam...adeh...aku dulu beli yang single pun paling murah dalam RM328 tau...sobs...memang rege sedang merundum ke camne skang ni...hehehe...


zaman membeli pam, membeli botol dah berlalu bagi aku...
sebab cukuplah stok botol yang ada skang...rasa aku lebih kurang dalam 100-150 biji botol kut yang aku ada...tu pun beli secara berdikit²...kalu beli banyak...leh jadi peniaga botol dah aku ni...hahaha...

notadijariku: HAPPY BREASTFEEDING...ENJOYbreastfeed....

11 comments

Monday, May 28, 2012 1:51:00 PM

kemain lg promot ye..

Monday, May 28, 2012 2:05:00 PM

baru ade 45 botol..nanti lepas pantang baru nak tambah stok..insyaallah..

Monday, May 28, 2012 2:31:00 PM

mmg pun akak pakar rujuk kami semua ni.. sokmo jumpa hok murah2, baguih..baguih

Monday, May 28, 2012 2:44:00 PM

gud info..thanks :)

Monday, May 28, 2012 2:47:00 PM

sekarang jadi sumber rujukan, boleh la lepas ni niaga botol plak.. wat tambah tabung anak2, hehe

Monday, May 28, 2012 3:06:00 PM

izan aku rasa kalau hg meniaga sure laku...tp murah ar..jatuh satu rm2.90 sen..sush nk dpt murah cenggitu kan..

Monday, May 28, 2012 3:16:00 PM

fuhh leh tahan muroh ye..

Monday, May 28, 2012 4:17:00 PM

ena merujuk juga.. tp baby nye tak kunjung tiba.. sob sob..

Monday, May 28, 2012 5:22:00 PM

ekekeke nie sure dpt diskaun nie .. promote kan ekkee ;)

Monday, May 28, 2012 5:31:00 PM

huhu, br free sket dpt dtg cni....salam, sis, nk mintak tlg bleh x? bleh x tlg komen kat http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2012/05/jawi-malaysia-heritage-treasure.html pasal kepupusan tulisan jawi, ini hanya untuk pembelajaran, lecturer sye nk tgk pendpt bloggers....time kasih ek...

Tuesday, May 29, 2012 7:45:00 AM

bile la aku nak mula projek mengepam ni rindu plak hahah

Post a Comment