Tuesday, May 15, 2012

Rombakan Dan Penyusunan Semula


hari sabtu lepas...adalah hari cuti bersama keluarga...
cehh memang cuti pun kan...
tapi cuti² pun banyak kejaan yang sedang menanti...hehehe...
yang paling utama mestilah kerjaan untuk RESHUFFLE STOCK EBM yang ada tulah...
skang kan dah bulan Mei...so kena abiskan or guna stock EBM yang bulan Mac dulu...
even stock yang tersimpan di bahagian atas esbok 2 pintu tahan 3 bulan...
tapi aku takmo jadi leka...takut stock yang lama expired...
takmo kejadian lama berulang kembali...hehehe...

peti yang sudah clear...sobs...mana stock yang ada dalam ni...

owh disini rupanya...
aku tak kira pulak berapa biji botol yang aku ada ni...
rasanya lebih kurang dalam 100++ biji botol kut...entahlah...
ni pun buat keje lelaju...riso kalu stock EBM ni mencair...
kang nangis mak ni kang...sobs...

model EBM...opss..salah salah...
en hubby yang sedang khusyuk mengopek ikan bilis...tulah saper suh beli bilis yang belum berkopek...mak malas ok...hahaha...
eh apa kena mengena citer sal ikan bilis ngan stock EBM ni... :p

wat keje secara lipas kudung...
susun ikut tarikh pengeluaran...
makanya beginilah wajah baru di dalam peti ais ku itu...
sendat ok...ngan puree, ais kering, dan paling utama stock EBM cik iris tershayang...

majulah sukan untuk negara...
hahaha, tetiba... :p

notadijariku: 7 bulan sudah...lagi 17 bulan cukup 2 tahun...alhamdulillah...moga dipermudahkan segalanya...amin..

8 comments

Tuesday, May 15, 2012 10:15:00 AM

rajin betul wat stok byk2 gitu

Tuesday, May 15, 2012 10:20:00 AM

muat banyak botol jugak ek kak dalam tu..

Tuesday, May 15, 2012 10:46:00 AM

penuhnya...

Tuesday, May 15, 2012 10:48:00 AM

skali tgk botol2 ats mja tu kmain byk tp muat gak ehh...guna super magic ke apa ni hehee...

Tuesday, May 15, 2012 11:01:00 AM

kenyangnya baby kan

Tuesday, May 15, 2012 11:04:00 AM

mmg kagum dgn hasil tenusu akak....bertuah iris dpt xklusif susu ibu ....moga2 menjadi penguat semangat buat ibu2 diluar sana.....

Tuesday, May 15, 2012 11:16:00 AM

sekali tgk en haris cam pekerja kilang susu ja..hehehehe

tudia..byk aih hasil tenusu hg izan...
mana la adik iris tak membulat cam abang irfan tembon tuh...:)

Thursday, May 17, 2012 12:25:00 PM

dengki, jeles ngan ko kak .. rasa nk nagis tgk entry ni

Post a Comment