Friday, May 4, 2012

Sama Tapi Tak Serupa...


kata orang...kat dunia ni kita ada 7 orang yang muka sama ngan kita kan...
hurmm...aku pernah terfikir...eh betul ke...ada ke...tapi takat ni belum pernah aku jumpa orang yang seakan sama or serupa dengan muka aku ni...
ke ada??? korang pernah jumpa tak???

pernah tak ada yang mengatakan muka korang sama seperti sekian sekian sekian, waktu pertama kali mereka melihatkan korang...cam eh muka awak ni cam pernah nengok..ada iras jLo la...lebih kurang gitulah...hahaha...

kalu bertanyakan kat aku balik...so far aku rasa belum pernah kut orang kata muka aku ni sama cam sekian sekian sekian...tapi semalam aku ada borak ngan sorang teman di fb...sebelum ni aku tak pernah pun melihatkan muka dia...dia add aku pun dari satu group ibu menyusu...
melihatkan wajah dia, aku nengok ada iras² pelakon diana johor tu...
tapi adalah iras kan...takdelah sebijik sejiban...
kalu benar² sebijik tu, namanya kembar pulak kan...
ke camner???

cam gini contohnya...
lebih kurang jek wajah mereka ni kan...

hurm...korang seme lak camner..

notadijariku: hurmm....ada ke mereka di luar sana yang wajahnya persis wajah mak ni...ishh...lum pernah jumpa lah...

saje jek buh gambar kecik²...
ok bye...hehehe...

14 comments

Friday, May 04, 2012 8:53:00 AM

anagah ai cakap ai cam kajol masa zaman anak dara dulu.. auwwww kihkih
masa kawin, mekap muka cam fafau lak..

kihkih.. sumer nyebut nama retis je, tak menahan kan

Friday, May 04, 2012 8:54:00 AM

@bunga_rose
dah tu retis jek glamer...kalu sebut eh muka ko cam milah dak kampung aku la bunga...ada ko kenal??? hahaha... :p

Friday, May 04, 2012 9:17:00 AM

aku pun tak penah jumpe kak, tapi org ckp ade jumpe org mcm muke aku ramai....

Friday, May 04, 2012 9:20:00 AM

macam saloma....hahaha

Friday, May 04, 2012 9:27:00 AM

dak opis aku diorg kate muka sama cam aku ... tah la aku tgk tak sama pun ... semua pakat kate tu adek aku ...gilee....


nanti bebila aku amik gambo kami ber2

Friday, May 04, 2012 9:33:00 AM

muka akak mcm kwn saya ms upm dl, nama dia nafisah.. :)

Friday, May 04, 2012 9:40:00 AM

hehe
anum pun x pernah jumpa

Friday, May 04, 2012 10:02:00 AM

wei...tu yang tudung ijau tu macam hana tajima la..

serius dua rius uhuk uhuk

Friday, May 04, 2012 10:07:00 AM

dlu ade seorg peg ofis aku org kate same mcm muke aku..tp kiteorg tak pnh lak tingin nak amik gmbr same2..aku tgk takde pun mcm muke aku..sbb tak samekan ngn artis kan..so tak nak ngaku la..hahahaha..

Friday, May 04, 2012 10:13:00 AM

haha, bestnyer kalu org kata muka sama cam retis kan... leh tumpang glemer..

bila la nak ada orang kata muka aku cam neelofa.. hak hak haktuih...

Friday, May 04, 2012 10:42:00 AM

ada jumpa sorang masa tingkatan 5=)

Friday, May 04, 2012 10:46:00 AM

salam sis...hehe...sy ade jumpa org iras muka sis...cikgu sekolah sy..hehe..
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3832807509570&set=t.1030697227&type=1

cuba tgk..kalau x bole tgk..cuba search kt fb melati binti ahmad mashri..=)

Friday, May 04, 2012 11:34:00 AM

betul lah zan...sama..kahkahkah

Monday, May 07, 2012 8:23:00 AM

lebih 10 orang dh kata aku cam Maya Karin hahahaha..leh gitew...heheh

Post a Comment