Tuesday, June 12, 2012

Aku Pulang...Tanpa Dendam...Ku Terima...


ye dah lama aku pasrah...bayangkan sekarang dah bulan 6...tahun 2012 ni satu pun BE tak datang menyinggah di blog aku ni...takpelah...aku pun lelama dah tak mengisah...

seriusly aku tak paham...walaupun aku masih ahli Gliteratti dan update blog leh dikatakan 3 kali sehari...namun ianya masih belum cukup kuat untuk menjadikan alasan advertiser untuk menempek iklan di blog aku...
tak tau dimanakah silapnya...

jaki jugak ngan member² yang asyik dok up pasal BE kat blog memasing...
ada tu blog yang tak berupdate lama...
ada tu, tiap masa dan ketika di singgahi BE yang baru...
tapi blog aku???
ada pun amaun yang ada hanya RM3.75...sobs...

ok, aku pasrah...aku bukan blogger terkenal...
aku bukan blogger kaki kipas...
aku bukan blogger sepenuh masa...

yang pasti aku hanya blogger picisan...

buat NUFFNANG...apakah salah blogku ini...eh tetiba..

ritu aku dah pernah anto tiket kat nuffnang...dan ginilah jawapannya...

Thank you for writing in.
Buffered earnings are actually not given by Nuffnang but by the advertisers. We at Nuffnang merely help promote and push your blog so advertisers will know about your blog. Should you have followed all our guidelines and are exclusive to Nuffnang, soon enough advertisers will choose your blog for their mCPM campaigns. So no worries. There are however over 100,000 blogs in our community so it is normal not to be chosen all the time. :) Hope this helps. :)

hurmm...aku pasrah...mungkin rezeki ku bersama nuffnang setakat itu sahaja...

13 comments

Tuesday, June 12, 2012 4:11:00 PM

falsya zero knowledge pasal BE nieh..hehee..main tulis je entry..;D

Tuesday, June 12, 2012 4:18:00 PM

smpi skrg tak paham apa kaedah pemilihan oleh nuffnang.org bukak akakun saya pun bukak jugak.
tapi BE tu selalu ada kat blog saya.
cuma 2 minggu lepas je takde.saya apdet blog pun suka-suka je

Tuesday, June 12, 2012 4:20:00 PM

Alaaaa...terasa mak nok. jgn lah sedih CM, insya'allah...ada lah tu nanti. Mana tau byk plak skali datang ☺☺

Tuesday, June 12, 2012 4:22:00 PM

x yah hapdate blog la kak
hee hari tu masa naz tak hapdate lama kan
sekali 3 be. naik.. mantap
skrg ble rajin hapdate da tak de
be lak wakaka

Tuesday, June 12, 2012 4:55:00 PM

2 last BE br jd ME smlm ... hari non ado lagi ..sian aku kak ..

Tuesday, June 12, 2012 5:16:00 PM

tu la...Ayu pun dah bulan takde BE...
update...rasanya kalu weekdays tu...5,6 kali gak la Ayu update...
:-(

Tuesday, June 12, 2012 6:25:00 PM

ok rm3 lebih..sy bru je mula baru berpa sen je =)
sy dh follow akak =) folow sy blk =) tq =)
http://nlylyn.blogspot.com/

Tuesday, June 12, 2012 6:25:00 PM

ok rm3 lebih..sy bru je mula baru berpa sen je =)
sy dh follow akak =) folow sy blk =) tq =)
http://nlylyn.blogspot.com/

Tuesday, June 12, 2012 7:44:00 PM

cer try isi semula blog survey kt nuffnang tu kak..

Wednesday, June 13, 2012 8:28:00 AM

akak..sy sejak berblog, satu sen BE pun xdpt.. kdg² rs menyemak je buh iklan nuff ni.. hahaha.. xksh pun xdpt BE sbb berblog pun suke² je.. dl pdhal sy guna iklan lain.. gatal tukar nuff...

Wednesday, June 13, 2012 9:23:00 AM

akak pun kalo ada BE kejap aje dah jadik ME...ciput aje...hehehehe

Thursday, June 14, 2012 1:42:00 PM

tu la pelik gak ngan nuff ne..sya pun tahun nie x dpt2 lg..duk Rm1.00 x gerak2..tp pelik la gak,,cikmot slalu update pun dpt skit jer...

Friday, June 15, 2012 10:49:00 AM

alahai majuk ke zan... sorry la klu entry be aku tu buat sesapa tersinggung. sekadar kongsi benda yg menggembirakan. be tu bkn lah byk mana pn amaunnya.

Post a Comment