Friday, June 8, 2012

Alah Bisa Tegal Biasa


hurmm...esok cuti yey...tanya hubby tadi...sama ada dia keje ke tak esok dan ahad...kata dia so far takde lagi...
tapi tak tau lah last minit ada keje kan...alahaii...baru ingat nak ajak dia jejalan...
g la memana pung...asal kuar dari rumah...
ekseli aku tak kisah sangat pun dok memerap...tapi kesian kat anak berdua tulah..
kalu memerap lam rumah...tb dikonker satu hal...pastu semakkan rumah satu hal...
tu lum lagi berantam, bergaduh, bersegalanya...adehh...pusing hati mak ni tau...
ok itu satu hal...

semalam hubby ada bitau...stat selasa depan...12 hingga 16 Jun ni dia kena kerja luar...ada KJK kat melaka katanya...maknanya lebih kurang seminggu jugak aku kena handle anak² sorang²...
sobs sobs...tapi fikir secara positif...takpelah, alah bisa tegal biasa...
bukan tak pernah kena tinggal cam gini pung...
ate dalam sebulan tu, seminggu sekali hubby kena keje luar...
maybe sampai bulan 7 ni kut...hurmm...

isnin rasa cam nak cuti jek...
nak p makan² ngan hubby...
tapi satu masalah plak, sebab isnin ni bos baru masuk keje...minggu ni dia cuti seminggu...
kang sure dia tanya kemana aku kalu dia ada di opis aku tiada...
sure dia call punya...
takpelah, lenkali jelah ek bang...huhuhu...

notadijariku: pening paler aku kena buat claim orang ni...owhh i hate number...arghhhhh

5 comments

Friday, June 08, 2012 3:09:00 PM

insya-Allah..
akak bleh hadapinya
akak kan supermak! :)
nnt bebile plan cuti2 ye..

hepi wiken akak & h-n-i! :)

Friday, June 08, 2012 3:26:00 PM

ko sebut claim br teringat aku tak buat lagi claim boss....arrrgghhhhh bye

Friday, June 08, 2012 9:03:00 PM

insyaallahh dikk
akk pun ada suami dirumah macam x der .. dh mlm baru naik .. kira kami jumpe mlm aje huhuh

Sunday, June 10, 2012 11:15:00 PM

Kita sama je..dalam sebulan msti kn tinggal seminggu gak. Nk handle anak2 st hal yg paling risau n takut duduk umah teres ni pasal org pecah msuk umah sebab skang ni musim perompak msuk umah kat tamsn fiza

Post a Comment