Friday, June 8, 2012

AMNI...Baby Made In Vienna, Austria


SALAM SEMUA...bersua kembali...cehh...lagak cam baca berita kekdahnya...
nak citer sal aktiviti tengahari semalam...
lepas membeli belah di jualan tu, gegas terus ke rumah seorang sahabat lama yakni my junior masa belajar kat itm dulu...eh aku lebih selesa memanggil itm berbanding UiTM sebab aku ni batch last guna itm...lepas tu terus ditukar ke UiTM...eh panjang pulak...hurmm...sebab nak menziarahi beliau yang telah selamat melahirkan bayi sulungnya...SHE is a baby GIRL...

ekseli, sahabat ni fina nama dia...dia sebenarnya baru beberapa bulan jek kembali ke Malaysia setelah hampir 3 tahun berkhidmat di Vienna, Austria ...pertukaran PA ke sana....skang dengar citer dah takde program pertukaran ni...dah takde dah interbiu intake baru...sobs...takde peluang mak nak bawa anak3 dan somi dok negara luar...hahaha...kalu takat bangladesh mak tak nak...sebab p jek kl, kat ceruk mydin sana, sure dah rasa cam bangladesh dah...eh, mak melalut plak...

so semalam, kiranya melawat baby made in dari sana lah...dah sarat fina baru balik sini...mak2 dia takut anak menantu dia bersalin kat sana...yelah, negara orang kan...lebih baik negara sendiri....sobs...

ok, ini AMNI...pendek jek kan nama dia...kata mummy dia, senang sikit kami² ni nak ingat...hehehe...

eh ni bukan mummy AMNI tau...tapi ni makcik amni...hahaha...
hehehe, ni salah sorang my junior jugak masa kat itm dulu...tapi sebaya jek pung...aku p melawat baby ngan dia la...dah opis dia bertentangan opis aku ja...senang nak pikap...

saje kecikkan gambar...baru nampak mak cam kurus kan...hahaha...

best jek baby AMNI tido...
eh best la bau baby baru lahir...hehehe, iris dah 8 bulan...tapi sib baik bau bucuk macham baby ada lagi...
so takde fikir nak menambah lagi lah...hahaha...alasangggg!!!!

eh lupa lak mak nak show off si fina mummy baby AMNI ni...
tadaaa...fina si kecik molek...jeles, dah beranak pun badan cam gitu jugak...huhuhu...

notadijariku: bulan Jun ni jek, ada 2-3 orang kawan lama yang telah pun selamat bersalinkan baby masing²...tahniah buat semua...selamat berpantang...jangan lupa ganti puasa nanti...hehehe...

eh bagi yang masih menghitung hari...jangan risau²...moga semuanya dipermudahkan...amin...

7 comments

Friday, June 08, 2012 9:24:00 AM

keh keh keh ...tang kecik kan gambar tu aku suke kak.....pandai ko trick kak yeak...alah kak mane ko ade gemuk pun.....comey laaaa

Friday, June 08, 2012 9:36:00 AM

@lieyalatif
HAHAHA, kira menjadilah trick aku tu kan... :p

Friday, June 08, 2012 9:37:00 AM

aiseh..nape letak gmbr aku yg buruk tu..tak semenggah je..klu tau ko nak ltk gmbr aku make up tebal2 kit takla nmpk kusam je muke aku tu..hahahaha..

Friday, June 08, 2012 9:43:00 AM

@umilia
hahaha, gambar hok tu, ko kena letak kat blog ko la weii..

Friday, June 08, 2012 10:08:00 AM

alohhh, teciknya mama amni tu.. macam sy je..heheh...

amboi kak..amboi, kecikkan gmbr leh kecikkn bdn sekali ye..

Friday, June 08, 2012 10:22:00 AM

tahniah buat fina.....
erm windu nak bau baby nieh... huhu

Friday, June 08, 2012 4:24:00 PM

tahniah utk kawan ko kak ....

Post a Comment