Tuesday, June 19, 2012

Barang Percuma...Siapa Tak Nak Kan...


eh barang diberi percuma...
saper yang tak nak kan...
aku pun nak...hehehe...
ritu p pasaraya DS semata nak cari biskut tuk anak dara...
sekali ternampak satu biskut ni...harga dalam RM4.25 jek...
beli satu dapat percuma 1 mangkuk...
wah ini sudah bagus...

so mak beli 2 terus...ekseli ni kali kedua beli...
ritu mak dah beli satu dah...maknanya dah ada 3 mangkuk cam gini kat umah...
ha, kepada penggemar biskut, belilah biskut ni...dapatlah mangkuknya...

cepat sementara stok masih ada...

notadijariku: tahniah buat blogger fiza naman, kerana telah selamat melahirkan baby boy keduanya jam 8 pagi tadi...secara normal...alhamdulillah...

15 comments

Tuesday, June 19, 2012 10:41:00 AM

anak2 akak pun suka biskut ni.. beli kat mana ni zan dapat free mangkuk comel tu?

Tuesday, June 19, 2012 10:44:00 AM

nt suh mak sy amik la.. mak sy keje kt munchys.. hehe

Tuesday, June 19, 2012 10:49:00 AM

@Puteri Satu
beli kat pasaraya darussalam tu kak...banyak lagi stok rasanya...sementara dapat mangkuk tu kan...hahaha

Tuesday, June 19, 2012 10:50:00 AM

@MizzTina
suh mak amik tuk anak dia ni sekali ek...

Tuesday, June 19, 2012 10:54:00 AM

darussalam tu kat mana?

Tuesday, June 19, 2012 10:57:00 AM

fiza dah dpt baby ???
sape nk pi melawat nanti sila ajak aku tau ...
MRS.K sila contact aku b4 korg pegi ... leh aku bw keta pi kerja ...hehehe


aku pun suak brg percuma tp biskut tu tak brape gemar ... nanti nk pi usha la

Tuesday, June 19, 2012 10:57:00 AM

@Puteri Satu
kat p9...kalu akak nak suh saya belikan, boleh aja...hehehe

Tuesday, June 19, 2012 10:57:00 AM

Comel nya mangkuk tu.

Tuesday, June 19, 2012 11:08:00 AM

nak rembat 1 jugak la kat DS petang ni...baru tau je...

waahhh fiza dah bersalin...terkejut mak jemah....teruja2...bersalin kat mana kakak

Tuesday, June 19, 2012 11:11:00 AM

@syawalsimpsons
haah dah bersalin...kat sepital putrajaya pagi tadi...pantangnya kat rumah belakang opis ni jek...hehehe, leh ar p nengok bebila masa kan...

Tuesday, June 19, 2012 11:27:00 AM

lawo pinggan tu kak..

Tuesday, June 19, 2012 11:36:00 AM

kiut pinggan tu..kalau sy pun nak.
biskut jenama tu mmg best..mak suka ank pun suka ;)

Tuesday, June 19, 2012 12:01:00 PM

wah..comel. nak gi beli jugaklah.hihi

Tuesday, June 19, 2012 12:31:00 PM

malam karang nak pi cari gak =p

Tuesday, June 19, 2012 2:27:00 PM

wahhhh..best2..everything is free is nice..hehee..

Post a Comment