Thursday, June 28, 2012

Beli Susu Dugro, Dapat Free Gift Susu Anmum


citer pasal gaji lagi...hehehe...ate baru jek berapa hari gaji kan...masih wangi lagi...kenalah bercerita...sok lusa dah ilang baunya...makanya dok dediam sudah...
kali ni bercerita tentang susu abam mok...DUGRO...
beli kat pasaraya Darussalam jek sebab kat situ ada promosi harga...
RM19.55 sepek...ok aku angkat 5 pek untuk dibuat stok selama sebulan...macam biasa...
tak cukup kalu baru kita top up lain...

sesambil tu amik 2-3 barang yang dirasakan perlu...eh itu biasa...dah namanya golongan mak² juga...

hijau cantik katanya...DUGRO, susu bajet pilihan saya...

selamat sudah menyertai DL si kakak...hijau dan biru...berpisah tiada...

pastu kan, masa nak bayar tu, aku tanyalah kat mamak cashier tu...ada dapat lagi dak free gift cam yang pernah aku ceritakan di ENTRY INI..tapi tiada jawapan yang diberikan...mamak cashier tu hanya mendiamkan diri...mengiyakan tidak...menggeleng pun tidak...tetapi setelah bayaran dibuat untuk kesemua barangan yang dibeli...tiba²...

mamak cashier itu menghulurkan 2 kotak LEARNING PUZZLE seperti dibawah...katanya yang ni spesel sikit...mana tak istimewanya, sebab sepatutnya itu adalah free gift untuk mereka yang membeli susu ANMUM...bukan Dugro...aku hanya tersenyum...terima kasih...jawabku pendek...

balik rumah, tunjuk kat anak3 tak nyempat² terus nak selesaikan puzzle yang ada...
terutama sekali si kakak tu...harap puzzle ni mencabar minda dialah, even ianya hanyalah SPELLING...

tapi abam mok ni lain...main tu mainlah jugak...tapi apa yang penting...MATA tu...haruslah ke tb sentiasa...mencik tul mak...sakit hati...

tapi yang pasti, adik hanya MEMERHATI..sambil mengunyah sekeping biskut dijari...hehehe...

aku suka je kalu dapat free gift cam gini...nak² free gift yang boleh meningkatkan ketajaman minda anak² kan...tapi selalunya susu Anmum la banyak free gift gini...

tapi takpelah...dah bertahun aku ngan Anmum kan...dan dah lama jugak aku telah berhijrah...hehehe...

ok tu jek citer...tak abis2 sal susu kan...hurmm....

8 comments

Thursday, June 28, 2012 8:42:00 AM

minum susu cap lain2 ker ke mcmane...

anak aku mdm1 n 2 sama jerk... aku beli 3-6 taun

Thursday, June 28, 2012 8:58:00 AM

untung la...kes mamak akte pelanggan setia susu kena la bg yg best2 ...hehehhe

lama dah tak pi beli kat darussalam asek takde stok je ..mencik tul

rupenye CM yg abiskan ek ...hehehe

Thursday, June 28, 2012 9:00:00 AM

Sapa tak suka dpt free gift ☺☺

Kan best klo dugro bagi FG mcm anmum kan.

Thursday, June 28, 2012 9:02:00 AM

abam mok tu tgn ke lain, mata ke lain.. haishhh

Thursday, June 28, 2012 9:10:00 AM

ada anak..mmg citer susu je la....seb baik nama tak sue..sue..kikikiki....mmmm...mmg murah...tapi syawal minum susu upin ipin...tapi susu tu kat darulsalam susah la mau jumpe...asal G je..mesti dah abis..tarak..adoi...baguih ni dapat free gift...

Thursday, June 28, 2012 9:13:00 AM

ni mesti pelanggan setia .. sbb tu dapat free gift special .. kita pakai dugro jugak no free gift hehehe

Thursday, June 28, 2012 10:16:00 AM

tengok stok susu kakak ngan abam terus legaaa.sy kalau dah beli sesiap stok susu ank baru hidup tenang.

kita belom gaji jd mampu tgk jelah hasil shoppingan susu tu

Thursday, June 28, 2012 2:33:00 PM

free gift utk dugro dah xde kan?tmpt sy pon xde stok dah katanya.. beli 6 paket pon xdpt apa2...huk huk..

Post a Comment