Monday, June 25, 2012

Bila Meeting


hurmm...ari ni tah apa kena tah tetiba aku rajin masuk meeting...kalu idak selama ni arghh seribu satu alasan aku berikan...tapi hari ni nak tak nak kena attend jugak...
ekseli hari ni ada meeting bahagian kat opis aku...meeting staf jek pun...tah la, banyak hal kut deme ni nak bincangkan...kami staf sokongan ni masuk kejap jek, lepas tu para² officer punya meeting la plak...
banyak hal pasal hal 'penerbangan' yang depa nak bincangkan...
itu pasal kami tak terlibat...hehehe..

kalu tiap kali meeting, rasa bosan sure melanda...
maybe salah satu sebabnya agenda yang dibentangkan tidak menarik minat aku tuk mengambil pusing...
ermm camner nak cakap ek...lebih kurang cam takde kena mengena ngan aku kut...

kalu dah bosan² tu nilah kejaan aku...abis kertas nak dicontengnya..kretip tak bertempat orang kata...
hehehe...aler, kut² korang pun cam aku...

ni memang ditahap bosan melampau kut...
tapi meeting tadi ada panggil kaunselor...masuk otak la jugak...hehehe... 

ni memang dah bosan...flat...:p...nak meeting di pagi isnin yang blues...huh... 

tido lagi best kut... 


tetiba ada member dok nyelit...ihikss... 

hurmm...selama aku jadi penjawat awam ni, bleh dikira baper kerat kali jek aku attend meeting...
walaupun ianya meeting yang bos kena jadi chair...tah la...bos lebih suka orang lain amik minit dari PA dia sendiri kut...takmo menyusahkan katanya...hahaha...

ok nak p merayap ni sebab meeting dah bis...daaa....

7 comments

Monday, June 25, 2012 11:08:00 AM

tu meeting ke photoshoot???

Monday, June 25, 2012 11:17:00 AM

hehehe
sempat lagi

Monday, June 25, 2012 11:30:00 AM

kalau kt swasta salah sikit meeting
silap sikit meeting! haihh naik letih! kita yg tak kena mengena ni pun dipaksa dengar bebel tah pape dari boss perasan bagus tuh huhuu

baru puas tgk cikmot kalau idak sipi2 je muka dpt ku tatap =p hehe

Monday, June 25, 2012 11:35:00 AM

dulu aku mmg kena amik minit selama 5 tahun ..pastu boss lama kesian ... PA byk so buat rotation ... selamat !!

Monday, June 25, 2012 11:43:00 AM

monyompet ajo...kikiki...samo la ngan sy akak oiitt...kalo boleh conteng 1 buku...1 buku sudah...siap dok terPK awat tak jadi kartunis saja...kakkakak

Monday, June 25, 2012 12:59:00 PM

amboi dang lg bergmbr ms meeting...

Tuesday, June 26, 2012 11:35:00 AM

klu sy... kotak..dan kotak... penuh dua tiga muka surat

Post a Comment