Monday, June 4, 2012

Bunga Kertas Tetap Menawan


wahh...bestnya...PUTRAJAYA FLORIA 2012 kembali lagi...best best...memang event nilah yang aku tunggu pun pada setiap tahun...tak sabar nak menjengah...hehehe...
floria tahun lepas berkali² aku p...ngan budak opis dan ngan famili jugak...
peminat bunga katanya...haruslah p kan...sebab tu aku tak jemu ke Cameron Highlands...
eh tetiba...ada kena mengena ke ek???

dan tahun ni, FLORIA 2012 akan berlangsung pada 30 Jun hingga 8 Julai 2012 di tempat biasa... di Persisiran Tasik, Presint 2...
dan bertemakan Bunga Kertas Tetap Menawan...
alahaii...banyak spesis bunga kertas la kut tahun ni...dan katanya koleksi terbesar bunga kertas akan dipamerkan untuk pengunjung...
kalu tahun sudah mawar selamanya...memang banyak la bunga ros atau mawar tu kan...

Floria 2009


Floria 2010

Floria 2011 

tahun lepas kan temanya Mawar Selamanya.. 

dan gambar untuk tahun ni??? tunggu....event ni pun belum berlangsung lagi...
sure berkali² la aku pergi dengan ahli jemaah...hehehe...

Festival Bunga & Taman Putrajaya 2012
Tarikh : 30 June hingga 8 Julai 2012
Tempat : Persiaran Tasik, Presint 2, Putrajaya
Tema : Bunga Kertas, Tetap Menawan

Masa Festival
9.00 pagi hingga 10.00 malam (Isnin hingga Khamis)
9.00 pagi hingga 12.00 tengah malam (Jumaat hingga Ahad)

Datanglah Beramai-ramai

for more info, boleh layari laman web http://www.ppj.gov.my/putrajayafloria/floriabm.html

10 comments

Monday, June 04, 2012 8:45:00 AM

sedih sungguh..tak pernah miss gi floria..kali ni "terpakse tak pegi" maklumlah saye dalam pantang mase ni..huhuhuhuhgu...

Monday, June 04, 2012 8:50:00 AM

cantiknya sis

Monday, June 04, 2012 9:00:00 AM

akak penah pegi skali, masa tu tgh preggykan si hero kecik, penat akak berjalan, tapi puas hati dpt tgk bunga yg cantik2

Monday, June 04, 2012 9:14:00 AM

wah bagus...tiap2 tahun akak pergi...lieya gak berkobar2 awal, tapi sudahnye x pegi pun hihihi

Monday, June 04, 2012 9:25:00 AM

jelesnya kan org tu tiap2 thn dpt pegi tgk. aku dpt tgk gambo2 ko je huhu..

Monday, June 04, 2012 9:26:00 AM

jauh la kak...

Monday, June 04, 2012 9:43:00 AM

huhu... akak pun tetiap thn pegi. mmg rasa cam taknak pegi, tp ter pegi gak.. ayokk... thn ni takyah la kot. lagipun time tu ada promosi kat ofis, and the next weekendnya plak ada event sendiri. Jadi.. tak pegi la tu. Huhu (T___T)

Monday, June 04, 2012 10:56:00 AM

Heheheheh....pengunjung setia ni.

Monday, June 04, 2012 2:06:00 PM

ewah...tiap2 taun pegi nih..hehe =)

Tuesday, June 05, 2012 9:49:00 AM

kak..kite g sesama ye.. thn ni akak berlima lak ye..heheh

Post a Comment