Wednesday, June 13, 2012

Cuci Mata


hurmm...boring tul petang ni...jam baru kul 4...
takde menda nak buat, aku just jalan sana sini...cuci mata sana sini...
sedang asyik dok cuci mata...nak cuci poket tak mampu...bos datang...
zan, tolong cek sikit skt saya...cehh...spoil la...tak sempat abis mak nak cuci mata...
kabur dah ni...ya ampun bos...maafkan saya...maafkan saya...hehehe...

tapi sesambil cek skt bos kat hrmis tadi...sempat lagi cilok² cuci mata...
sambung mencuci katanya...
hehehe, ekseli aku dok cuci mata nengok CD baru ni ha...
ada CD baru cap CLUEBEBE...kelasss gitu...
mak suka mak suka...
nak² designnya cantik sekali...rege GB pun masih mampu milik kalu nak dibandingkan dengan rege retail...
dah book 2-3 helai CD yang baru...

yang tak tahannya ada Floral

ada Ladybug 

ada OWL 

ada ZIRAFAH 

ada FISH 

BLUE DINO... 

ni inner di dalam...kata si peniaga inner di dalamnya jenis fleece kut...
owhh, itu aku memang suka... 

tak sabar nak tunggu gaji...clearkan apa yang patut...
eh tak sabar nak try CD baru sebenarnya...hehehe...

11 comments

Wednesday, June 13, 2012 4:09:00 PM

alahaiii comeynya CD2 tu
geram makcikyati tgk!

nasib abg kakal dah besar =P

Wednesday, June 13, 2012 4:09:00 PM

wahh bertambah koleksi iris ....
kak nanti nk call u tanya2 pe yg ptt pasal cd ek ....


asek call xangkat je ... pastu dah lupa dah nk call ,,,ni br tringat balik ni ...hehehhe

Wednesday, June 13, 2012 4:25:00 PM

yelah sangat comel CD tu..


salam kenai ye.. i follow.. auwwww

Wednesday, June 13, 2012 4:35:00 PM

yang dinasor tu cute lah.... tapi kalu beli, sape nak pakai, anak dah besar.. haha

Wednesday, June 13, 2012 6:12:00 PM

Comel tgk CD tu mcm2 rupa ada:)

Berapa 1 tu ye, sbb adik MJ dok cari gak..

Wednesday, June 13, 2012 6:32:00 PM

saya pun dah tergoda gak ni
kak, beli yg mana 1? classic?large?

nnt kabo ek

Thursday, June 14, 2012 7:28:00 AM

macam biasa..nak tumpang orderrrrr

Thursday, June 14, 2012 9:38:00 AM

memang nampak cute sgt kalo si iris pakai, cepat pegi beli

Thursday, June 14, 2012 9:53:00 AM

Cute lah plak tgk design2 CD nih. Aku ntah bila bak ber CD balik nih. ANak dah 3 nih kena gak berjimat cermat.

Thursday, June 14, 2012 11:29:00 AM

beli dari mana? tgh usha2 jugak utk baby lam perut...hehehhe

Thursday, June 14, 2012 11:37:00 AM

cantik²nya kan.. bagus kalau ade size anak saya.... bkn ape untuk pakai malam jer.. walaupun malam dah x pakai pampers.. tp kadang² dia terlajak jugakk terpanjut kat toto tu huhuhuhuhu.....

Post a Comment