Friday, June 22, 2012

Dejavu Di Kinabalu VS Summer Scent


hurmm...ada sesapa layan drama ni dak...di slot akasia tiap isnin hingga khamis jam 7 petang...
aku lak, so far lum berkesempatan nak layan drama ni...memandangkan dok layan sinetron nada cinta yang tah bila nak abis pai episod 244 tu...hehehe...even marah kan citer tu sebab banyak tul tak logiknya, yang anehnya aku masih melayan tiap² petang tu...cayalah tuk diri sendiri...hehehe...

eh sambung balik pasal drama Dejavu Di Kinabalu...baca dari sinopsis drama ni, sedikit sebanyak mengingatkan aku dengan drama korea yang bertajuk SUMMER SCENT...lakonan hero pujaan aku si SONG SEUNG HEON tu...kalu korang tak percaya korang leh google sinopsis drama SUMMER SCENT tu dan drama DEJAVU DI KINABALU...memang ada persamaan jalan ceritanya...lebih kurang la kut...

mengisahkan pasal pendermaan organ...pastu orang yang terima organ tu berpewatakan seperti si penderma...bla bla bla...kalu nak tau lebih lanjut, p la google sinopsis...hehehe....

melalui sinopsis cam best jek citer ni kan...sebab drama korea tu aku dah nonton dah...dah abis khatam kesemua episod...sanggup tu kan, maklumlah hero pujaan kan...hehehe...

sekian, terima kasih...

itu aja???

12 comments

Friday, June 22, 2012 3:47:00 PM

mmg tgh layan citer ni skrg tp kt tontonlah dpt nengok sbb siaran kt rmh katonnn manjang..

ok nnt nak g cari citer korea tu sampai dpt! hehe

Friday, June 22, 2012 4:02:00 PM

lama dh tk tgk nada cinta...lamo benor nk abis..hehehe...tgk gk dejavu kinabalu ni..tu la rmi ckp ikut citer korea..tk minat citer korea...hehe

Friday, June 22, 2012 4:03:00 PM

bkn takat korea .. ade cite omputeh gitu jugak la .... tp tak ingat cite ....

Friday, June 22, 2012 4:06:00 PM

mak jemah tengo ja citer korea tu..yalo sama...tapi tak tengok sangat yang baru2 ni...

Friday, June 22, 2012 4:25:00 PM

patutla rasa mcm pernah tengok je citer mcm ni.summer sce:)

Friday, June 22, 2012 4:28:00 PM

layan2, lum miss lagi. paling suka time tiz zaqiyah dgn akasha. sweet je rasa. hehehe

Friday, June 22, 2012 6:20:00 PM

Aku tgk dejavu tu
Br semalam catch up episod 1&2 kat tonton
Masa google cite tu ramai yg kata mcm cite korea aku mana layah korea mmg xyptau la heheh
Tp aku dpt rasa cite ni best

Friday, June 22, 2012 9:10:00 PM

akak tengok sbb ada Tiz Zaqyah... hehehe... suke dia - comei... ;p

Friday, June 22, 2012 10:15:00 PM

Hehehe...aku tetap tk layan lg pasal tkde hero pujaan yg bleh buat aku melekat dpn tb.huhu

Saturday, June 23, 2012 3:47:00 PM

Myra layan citer dejavu ni, mmg best.. cuma summer scent tu xpenah tgk, dah baca sinopsis mmg ada persamaan:)

Monday, June 25, 2012 11:12:00 AM

akak tak tengok.. sebab tak minat tiz tu berlakun... hiks..

Thursday, August 02, 2012 8:05:00 PM

yupp.. sememang sama.. saye dh tgk summer scent tu.. jadi sye tgk jarang2 jer la dejevu tu sbb dh tahu mcm mne jln citernye.. hihihii

Post a Comment