Friday, June 29, 2012

Harap-Harap Bang Rayyan Suka


ok baju tadi dah SOLD OUT dah...mekasih mak jemah @ aunty soya...yang sudi ngabiskan duit gaji sendiri...hehehe...nanti kita jumpa ye...tapi jangan lupa, kasi la no pon ka, address opis ka, kaka pergi antar sana...takkan nak anto ke alamanda kut...kaka datang drive thru ja...kebetulan nak ke P15 kejap nanti, mau cari coklat rice...hehehe....

ok, meh kita berblog seperti biasa...malam tadi aku tido agak lewat...lepas tidokan anak3 semua, terus wat keje rumah yang tertunggak...bila nengokkan keadaan rumah tak memenuhi KPI mata sendiri, haruslah cargas buat kerja kan...so buat itu buat ini..akhirnya siap...layan tb kejap tapi memandangkan takde citer yang menarik, jam 10 terus masuk tido...pagi tadi, terjaga awal, cek nset ada satu mesej...dari seorang kawan memohon pertolongan...ok...no hal punya...anak punya pasal kan...eh anggap jelah tuk anak angkat...

ni dia, se bekas bubur ayam + carrot + daun sup + pes ikan bilis...DIMASAK DENGAN PENUH KASIH SAYANG untuk anakanda iris dan rayyan...tapi ni bekas tuk rayyan...dah selamat pun kasi kat mommy dia pepagi tadi sebelum p keje...harap bang rayyan suka lah ek...mel, kalu perlukan pepe pertolongan jangan sesegan tau...aku no hal punya...not a big deal..kita seme mahukan yang terbaik tuk anak²...

dan ni bekal tuk anakanda berdua...ibu goreng naget jelah...tak sempat nak buat yanng lebih mencabar...ate tugas SUPERMAK bermula minggu ni...hehehe... 

nilah anak angkat aku tuu...RAYYAN ANAQI...so comel...mata hitam dia besar...anak si mommy mel...hehehe...dia ni tua 2 bulan jek dari dik iris tu....leh sekolah sesama nanti...


seronok dapat bantu mereka yang memerlukan bantuan...
aler pe de hal kan, bukan masalah besar pung...hehehe...dah tu nak tambah anak tak mampu lagi...eh tetiba plak...kesitu pulak kan...hehehe....

10 comments

Friday, June 29, 2012 10:33:00 AM

seronok kan sis

Friday, June 29, 2012 10:46:00 AM

alahai untungnya ada ibu angkat yg super rajin ni..nak pass harraz jd ank angkat jugakkk :")

Friday, June 29, 2012 10:54:00 AM

rase2 kakak nak anak angkat lagi sorang x?..comel jugek..wakakakaka..larikkkk!!!!!..

Friday, June 29, 2012 11:00:00 AM

Bulatnya mata dia.

Friday, June 29, 2012 11:18:00 AM

wahhh ade anak angkat ek... klu cam tu nk minta tolong la masak sekali utk alisha la...alalala
hehe gurau je .... dah la budak alisha tu tak mo ngan aku kang lagi tak mo die ....aku ajak balik pun tak mo klu tok mek die dokong ..mencik tau

Friday, June 29, 2012 11:25:00 AM

ermmmmmmmmmm sedapnyeee
aah bolat nyee mate hitam diaaaa ;))

Friday, June 29, 2012 11:27:00 AM

alohh comelnya.. blh la tukar jd anak menantu pulak nt.. hehehe

Friday, June 29, 2012 11:42:00 AM

bgsnye akak..kaka,kul 10 lmbt ka tido?adik hari2 kul 12 br tido..hehe..eh,coklat rice tu nk watpe?wat kek eh?

Friday, June 29, 2012 12:59:00 PM

fuuyooo pasni untuk adik syawal..boleh ka...kikikikik...nnt mau belajar buat puree ni kena G umah la ni,,

Friday, June 29, 2012 3:54:00 PM

wahhh betul laaa mata itam dia besarrrr comelnyeeeeeee

Post a Comment