Wednesday, June 27, 2012

Hurmm...Wangiiii...


dah tertarik hati dengan dynamo baru ni...
selain dari kaler pink...

disertai dengan bauan DOWNY yang memikat hati...memang wangi...
sukalah...best jek bau...

ok, jatuh hati sudah...
skang tengah promosi harga...bolehlah membeli...

14 comments

Wednesday, June 27, 2012 10:50:00 AM

sgt wangi...
sy dh pkai...

Wednesday, June 27, 2012 10:50:00 AM

blh cuba ni...

Wednesday, June 27, 2012 10:56:00 AM

ni kira sabun sekali ngan pelembut ke?...

Wednesday, June 27, 2012 10:59:00 AM

nak terailaa...mesti semerbak!!

Wednesday, June 27, 2012 10:59:00 AM

@maszmadi
haah...2 dalam satu

Wednesday, June 27, 2012 10:59:00 AM

brp rege ni kak?

Wednesday, June 27, 2012 11:02:00 AM

@*azni*
kalau yang ni 1.7kg rm9.90
kalu kat c4 skang 4.1kg/4.5kg rm19.90 kalu akak tak silap

Wednesday, June 27, 2012 11:08:00 AM

sy nk try pakai comfort lak ni..hehe

Wednesday, June 27, 2012 11:15:00 AM

kalo nak membeli ni time promosi je la...kalo time tak..alamat mmg tak da la bertandang kat dalam umah sebelah mesin basuh tu...kikikiki

Wednesday, June 27, 2012 11:24:00 AM

tak yah la pakai pewangi nganpelembut dah kan...jimat disitu harus la cari

Wednesday, June 27, 2012 11:26:00 AM

saya pakai sabun dobi jerk

Wednesday, June 27, 2012 11:33:00 AM

akak pakai sabun breeze, pelembut downy, kalo dah ada 2 in 1 camni, haruslah dibeli

Wednesday, June 27, 2012 12:17:00 PM

duduk ngan MIL nie gune je ape yg die dh beli..hahaha..kalau ade umah sendri baru leh trial n error..;D

Wednesday, June 27, 2012 1:20:00 PM

saya suke ngan bau downy innocent...mmg bess gler..

dynamo ni bau die melekat tak bile baju dah kering..?

Post a Comment