Tuesday, June 26, 2012

Iklan...Anda Mencari CD Yang Murah??? Disini Jawapannya...


ok...pepagi ni kita beriklan kejap...menda murah saper yang takmo kan...nak² bagi mak² yang telah menggunakan Cloth Diapers (CD) untuk anak mereka...

skang ni ada promosi di fb dari 
25 june hingga 30 June ni... 

so kepada ibu² yang ingin mendapatkan CD cap QQ Baby bolehlah menjenguk kat web ini...


QQBABY Plain Series





1 pc - RM18

2 pcs - RM 17/pcs

5 pcs, RM16/pcs

10 pcs - RM 15/pcs 

2 microfiber insert for each CD

dapatkan dengan segera, sementara promosi sedang berjalan...

terima kasih...

7 comments

Tuesday, June 26, 2012 9:06:00 AM

tu diaaa...promo

Tuesday, June 26, 2012 9:41:00 AM

ms izzul dulu sy gila gak kumpul cd..ms tu beli jenama coolababy dgn babyland..pastu ziyyad ni taktau apa mslh dia..asal pakai cd jer jd ruam kat tut dia..abang lak dah bsr tak muat nak pakai cd..so tersadai jela 12kpg cd tu camtu jer...huhu..

Tuesday, June 26, 2012 9:59:00 AM

wahhhh ...murah yg gini la nk cari .... nk call ko kak .....

Tuesday, June 26, 2012 11:15:00 AM

mmg murah ni kak...plain pon tak pe...permulaan...tp guano ni..mau testimoni kat sapo...syawal kaa...mmmm

Tuesday, June 26, 2012 12:40:00 PM

ala kak...
dlm blog pun siap iklan lagi ni
mmg saje buat saya tergoda ni kak, haha!
hari2 dok masuk 'mall' tu
tahan diri dr membeli, huhu!
ada yg terbabas jap lagi ni =p

Tuesday, June 26, 2012 12:48:00 PM

sudah merembat 10kpg. hahaaa.

Tuesday, June 26, 2012 1:55:00 PM

bukan promosi ni tuk frugal jerk ker?

Post a Comment