Thursday, June 21, 2012

Kata Orang...Tangan Yang Memberi Lebih Baik Dari Yang Menerima


ye memang betul...sebab tu aku suka kasi give away apa yang aku ada...hehehe...boleh tak gitu...:p

ok, itu hari kan aku ada la suka² main teka-teka kemana lokasi nad bercuti di blog dia...
aku suka jek teka² ni...dan tak pernah bajet nak menang ke apa...
sebab selama ni aku selalu teka tak pernah betul...nampak sangat aku bukan peneka yang hebat...
cehh...tapi ritu sekali betul plak tekaan aku...nak ke PD rupanya...
dan pemilihan pemenang ikut random...ok mak pasrah...kalu random² ni...sebab nama mak takde ong...

sekali nama mak menang...eh ini memang rezeki...
lagi pulak menang FM dari China tu...
mekasih nad...kamu memang baik hati...suka berkongsi adiah dengan kengkawan blogger...

tadi borak² ngan nad, sekali pos register dia pun sampai...
mencik tul ngan orang yang suka buat pekasam parcel orang...ishh geram tul...
sekali nengok, macam² ada dalam tu...bukan takat FM jek...ada puzzles dan buku kaler maler tuk kakak dan abam mok...alahai nad...tacing mak dapat seme ni...moga kamu dimurahkan rezeki selalu...

nilah buku, puzzle dan FM dari China itu...

dan FM tu dah selamat bersama 'kawan-kawannya' yang lain...

mekasih daun keladi nad...
suka dapat FM baru...dari China lagi tu...
ate mak ni pengumpul tegar FM ni kan...
saper tak suka kan...hehehe...

8 comments

Thursday, June 21, 2012 3:55:00 PM

Bertambah koleksi FM yer.

Thursday, June 21, 2012 3:55:00 PM

@fiza
tulah, makin penuh dah kabinet besi kat opis ni...hehehe...

Thursday, June 21, 2012 3:59:00 PM

kagum.kagum, kemas je ko susun fm

Thursday, June 21, 2012 4:10:00 PM

wahhh suke je kan...best...

Thursday, June 21, 2012 4:11:00 PM

tambah lagi koleksi fm sis

Thursday, June 21, 2012 4:26:00 PM

bestnya dpt adiah..
yelah kan kalau guna random selalu payah nak mengena ikut nasib.

Thursday, June 21, 2012 4:45:00 PM

wahh bkn ibu je dpt seklai ngan anak2 seklai .. nad mmg gitu ... tu pasal aku suka die ... heheehehe

Thursday, June 21, 2012 5:41:00 PM

aduiiii
malu saya hehheeh
ala, saje2 je..
adiah sebeday kakak n abam
iris kongsi hadiah ngan ibu ek, hehhe

Post a Comment